Cota 2 din fotbal 20.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza doua meciuri extrem de interesante.

Iata ca am reusit sa bifam si a 4-a cota de 2 consecutiv castigatoare, plus ca ne-am bucurat si de cateva bilete si pariuri antepost castigatoare, deci ne merge bine si speram sa continuam aceasta perioada. Pentru astazi am ales sa ma bazez din nou pe cele doua competitii ce ne-au adus profit in ultima perioada, Copa America, respectiv Campionatul European U21. Gasiti putin mai jos optiunele pentru cota 2, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Danemarca U21 – Austria U21

Austria tinteste cu siguranta o noua victorie, o victorie ce i-ar propulsa si mai aproape de semi-finale. De partea cealalta, Danemarca isi joaca ultima sansa. Chiar si in cazul unui succes, nordicii mai au de muncit, insa raman inca in cursa. Ma astept la o partida frumoasa, in care ambele formatii vor forta in ofensiva.

Uruguay – Japonia

Dupa 0-4 cu Chile, cred ca este evident care ii sunt intentiile selectionerului Japoniei. Mai mult decat atat, Uruguay are toate motivele sa intre pe teren motivata sa castige, avand in vedere ca vrea sa se califice inainte de ultima etapa a grupelor. Cu Suarez&Cavani anuntati titulari, ma astept sa vad o nationala a Uruguayului care sa stea in atac permanent. Nu vom merge pe solist pentru ca avem o cota prea mica, insa am gasit o linie buna pentru numarul de cornere. Uruguay a avut un numar de 9 cornere in fata celor de la Ecuador, desi meciul s-a terminat 4-0. Fazele fixe cu siguranta o sa ii avantajeze pe inaltii jucatori din echipa lui Oscar Tabarez.

PROFITA DE BONUSUL DE 100% SI PLASEAZA ACUM COTA 2>>>