Cota 2 din fotbal 20.07.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.07.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza doua meciuri interesante.

Iata ca reusim sa avem parte de o perioada foarte buna, desi oferta nu este inca una foarte atragatoare. Din punctul meu de vedere in acest sezon cred ca ne vom putea baza pe meciurile din Liga 1 pentru biletele noastre, insa asta ramane de vazut. Pentru astazi am ales sa ma bazez pe meciul din Super Cupa Belgiei, acolo unde decarul nostru, Ianis Hagi va debuta, plus meciul din Liga 1 dintre Clinceni si CFR Cluj. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Clinceni este o echipa artagoasa, ce nu a venit in Liga 1 sa faca figuratie, iar asta am putut observa in prima etapa. Gazdele au marcat de 2 ori cu Craiova si cu siguranta vor pune astazi probleme. CFR de partea cealalta cauta sa confirme succesul cu Astana si sa obtina prima victorie din Liga 1. Ma astept sa avem parte de un meci interesant, dar cred ca echipa lui Dan Petrescu se va afla la conducerea acestui joc.

Campioana Belgiei are toate sansele sa profita de problemele celor de la Mechelen. Echipa tocmai ce a fost amendata pentru presupuse blaturi si scoasa din competitiile europene. Pe cealalta parte Genk este o adevarata forta in Belgia si a reusit sa se intareasca foarte bine pentru acest sezon in care vor juca in Uefa Champions League.

PROFITA DE CELE MAI MARI COTE SI DE BONUSUL DE 500 RON – JOACA ACUM>>>