Cota 2 din fotbal 20.08.2018 – Gabriel

cota 2 fotbal - gnttips

Cota 2 din fotbal 20.08.2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Cota 2 din fotbal pentru ziua de luni este pregatita si are la baza doua meciuri extrem de interesante.

Fratilor, venim dupa un weekend decent in care am reusit sa bifam un bilet castigator si cota 2 pe cornere, insa cota 2 normala a fost pierzatoare. Am avut parte de o saptamana foarte buna, dar ultimele doua zile din pacate nu am avut de procentaj 100% castigator. Per total sunt multumit, insa cred ca se putea mult mai bine. Avem parte de un nou start de saptamana, astfel va propun cota 2 din fotbal avand la baza doua meciuri extrem de echilibrate. Bafta tuturor si pariati responsabil!

 

Informatii Valencia – Atletico Madrid

  • Valencia este cotata cu sansa a doua in aceasta infruntare, asa cum o dau casele de pariuri, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai buna, fiind insa avantajata de faptul ca va evolua pe propria arena, acolo unde suporterii pot juca un rol important.
  •  Atletico Madrid de partea cealalta, este o echipa mai buna, fara indoiala, ce in fiecare an emite pretentii la titlu, astfel ca in aceasta infruntare este cotata cu prima sansa, in ciuda faptului ca joaca in deplasare, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv.
  •  Diego Simeone a inceput sezonul cum nu se putea mai bine, cu o victorie obtinuta in fata rivalei Real Madrid, pe care a invins-o cu 2-4, castigand astfel Super Cupa Europei pentru a treia oara, dupa succesele din 2010 si 2012.

Info Crystal Palace – Liverpool

Crystal Palace :

  • Au debutat in noul sezon, cu o victorie pe terenul celor de la Fulham, scor 0-2, partida in care au fost 10 cornere.
  • Sezonul precedent au avut in medie 5.53 cornere obtinute per meci.
  • Meciurile din sezonul trecut, au produs in medie 11.03 cornere per partida.

Liverpool :

  • Au castigat in prima etapa, pe teren propriu, in fata celor de la West Ham, scor 4-0, meci in are au fost 9 cornere.
  • Sezonul precedent, au avut a treia cea mai buna medie de cornere obtinute, cu 6.08 cornere obtinute per partida.
  • Meciurile lor de campionat, din sezonul trecut, au produs in medie 9,37 cornere per meci.

Cota 2: