Cota 2 din fotbal 22.07.2018 – Gabriel

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 din fotbal 22.07.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va ofer cota 2 din fotbal avand la baza doua partide ce se anunta extrem de interesante.

Fratilor, oferta este una foarte interesanta, iar din acest motiv m-am decis sa va ofer cota 2 din fotbal. Ne bucuram de un weekend foarte bun in care am reusit sa bifam majoritatea recomandarilor, inclusiv biletul cota 4+ pe care l-am postat inca de vineri. Astazi o sa ne indreptam atentia catre campionatul din Danemarca si cel din Estonia. Gasiti putin mai jos cateva statistici interesante, astfel va invit sa plasati cota 2 doar daca aveti incredere maxima. Bafta tuturor si pariati responsabil!

SuperLiga: Brondby – Velje

  • Brondby a debutat cu o victorie in noul sezon, 2-0 in deplasare pe terenul lui Randers.
  • Gazdele de astazi pornesc din postura de favorita certa, fiind una dintre candidatele la castigarea titlului in Danemarca.
  • In stagiunea precedenta a pierdut insa titlul de campioana in favoarea lui Midtjylland in ultimele 3 etape.

Estonia: Narva – Kalju

  • Kalju este cea mai ofensiva echipa din campionatul Estoniei, avand un golaveraj incredibil, 68 de goluri marcate si doar 21 de goluri primite.
  • Narva a reusit sa faca meciuri de over in 12 etape din cele 18 disputate pana in acest moment.
  • Observam in tabelul de mai jos ultimele partide desfasurate intre cele doua echipe, asadar, ne putem astepta la o noua partida spectaculoasa.
Meciuri directe: NARVA – KALJU
27.04.18 ML Kalju Narva 5 : 2
10.03.18 ML Narva Kalju 2 : 2
04.11.17 ML Kalju Narva 8 : 1
01.08.17 ML Narva Kalju 0 : 3