Cota 2 din fotbal 23.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.01.2021

Salutare tuturor prieteni! Este cu adevarat un weekend frumos si plin cu evenimente din fotbal. Desigur, obiectivul nostru este sa bifam un nou bilet pentru proiectul in cota 2 din fotbal.

Rezultatele din ultima perioada au fost clar in favoarea noastra. Astfel am reusit sa bifam consecutive 4 bilete in cota 2. Asadar, trebuie sa ramanem atenti si inspirati pentru a continua si in weekend seria buna. Pentru astazi am luat in calcul doua partide foarte interesante din Bundesliga, respectiv Ligue 1.

VEZI AICI PONTURI PARIURI FOTBAL DIN WEEKEND>>>

Cota 2 din fotbal – GG-urile sunt de baza!

Freiburg vs Stuttgart

In acest weekend sunt nevoiti sa ne bazam din nou pe Freiburg. In etapa trecuta a remizat cu Frankfurt, scor 2-2. In acest moment echipa se afla pe pozitia a 9-a in Bundesliga cu 24 de puncte acumulate. De mentionat ca in toate partidele de pe teren propriu a marcat de minim doua ori.

Pe cealalta parte, Stuttgart este una dintre echipele frumoase din campionat. Echipa a reusit sa marcheze 32 de goluri in cele 17 etapa disputate. In ultima etapa nu a reusit sa faca fata pe terenul celor de la Bielefeld. Din cauza acestei infrangeri echipa a ramas pe locul 10 cu 22 de puncte acumulate.

Freiburg a reusit in acest sezon sa marcheze de fiecare data pe teren propriu. Pe cealalta parte, Stuttgart este o buna incasatoare, insa raspunde bine si in atac. Avem toate premisele pentru a vedea un meci spectaculos.

Monaco vs Marseille

A trecut o luna de la ultimul meci pierdut de AS Monaco in Ligue 1. In tot acest timp formatia lui Niko Kovac a reusit sa impresioneze. Au 3 victorii consecutive in care au reusit sa marcheze de fiecare data minim 3 goluri. Desigur, majoritatea rezultatelor bune au venit pe teren propriu, acolo unde au 11 victorii, 3 egaluri si 6 infrangeri.

Pe cealata parte Marseille nu se regaseste deloc. Au pierdut rand pe rand partidele cu Nimes si Lens, avand prestatii foarte modeste. Trupa lui Villas-Boas se afla in acest moment infara locurilor ce duc in cupele europene. Pentru a incerca o revenire, Marseille si-a luat un atacat de la Napoli.

Nu este de mirare ca Monaco este favorita conform caselor de pariuri online. Totusi, pronosticul nostru se bazeaza si pe ultimele meciuri directe dintre cele doua formatii. Este posibil ca jocul impus de Monaco, sa ii forteze un pic pe cei de la Marseille. Ma astept sa bifam una dintre cele 3 variante.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>

Prezentare cote Superbet - Cota 2 din fotbal

Citeste si..

Bilet fotbal 3.12 + FreeBet 25 Ron + 25 Rotiri CASH