Cota 2 din fotbal 23.07.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.07.2019

Va salut prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza doua evenimente extrem de interesante.

In aceasta perioada ne putem bucura de tururile preliminare din Uefa Champions League si bineinteles ca vom incerca sa profitam, insa nu o sa analizam toate oferta din aceasta saptamana pentru a alege cele mai bune optiuni pentru biletel noastre. Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa ma bazez pe numarul de goluri din doua partide ce se anunta extrem de interesante. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Avem in vedere o partida din Uefa Champions League, iar aici discutam despre TNS vs Copenhaga, un meci ce are o favorita clara din punctul meu de vedere. Exista o diferenta substantiala intre fotbalul galez si cel din nordul Europei. Este cazul si se aplica foarte bine si in disputa TNS vs FC Copenhaga, iar rezultatul ma astept sa fie in consecinta. Danezii stiu bine sa puna problema, cu atat mai mult cand intalnesc o asemenea formatie.

Al doilea meci se va disputa in turneul International Champions Cup, acolo unde Real Madrid si Arsenal se vor intalni intr-un meci ce se anunta extrem de spectaculos. Desi este un meci amical cred ca vom avea parte de un fotbal frumos, de calitate, in care vom avea foarte multe faze de poarta.

BENEFICIAZA DE UN BONUS DE 500 RON – JOACA ACUM>>>