Cota 2 din fotbal 25.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 25.01.2021

Salutare tuturor prieteni! Incepem saptamana cu proiectul in cota 2, insa o sa combinam din nou sporturile. Avem doua optiuni foarte interesante pe care le-am gasit in oferta de astazi.

Am avut rezultate foarte bune in ultima saptamana si procentaje de 80% castigatoare in LIVE-urile noastre. Din pacate ieri cota 2 a fost pierzatoare, desi Besiktas s-a impus fara probleme. Mergem mai departe si astazi vom incerca sa combinam din nou baschetul si fotbalul. Colegul meu Razvan o sa ne ofera astazi un meci foarte interesant din Energa Basket Liga.

Cota 2 din fotbal – Start de saptamana pentru proiect!

Zielona Gora vs Trefl Sopot

Zielona Gora pare echipa ce va merge ” all the way ” in acest an, in Polonia. Au stabilitate financiară, au un antrenor care este plăcut de echipă și rezultatele sunt pe măsură. Doar două înfrângeri in 22 de etape este recordul echipei antrenate de Zan Tabak. Au o echipă cu o rotație suficient de mare cât sa nu aibă probleme daca apare o accidentare a unui jucător important. La Zielona joaca și Kris Richard, fost jucător și câștigător de campionat la noi in țară. Jucătorul care are și cetățenie română a impresionat plăcut până acum în Polonia și a arătat că poate face față la un nivel superior fara mari probleme.

De parte cealaltă, Sopot vrea în play-off și are toate motivele să creadă că poate realiza acest lucru. Stau foarte bine sub panou, acolo unde Moten și Omot își domina de regulă adversarii. Intr-un meci în care Zielona sta mai bine la capitolul fundași, are rotație mai lunga dar Trefl va domina sub panou, cred că ar trebui sa avem parte de puncte aici. Și când spun asta, mă refer la minim 160 marcate. Exceptând ultima întâlnire directă, am avut parte de puncte multe între cele două. Nu s-au schimbat foarte multe lucruri in ultimii doi ani, ambele echipe au rămas pe aceeași filozofie de a avea atacuri cat mai scurte și defensiva pusă pe planul 2.

Wycombe vs Tottenham

Gazdele acestui meci ocupa ultima pozitie in Championship dupa cele 23 de etape disputate. In aceste conditii cred ca FA Cup nu este un obiectiv atat de importanta pentru echipa. Totusi, un joc bun cu Tottenham le poate da un moral bun pentru lupta din Championship.

Tottenham vine in acest meci dupa o serie de rezultate pozitive. In runda trecuta din Cupa Angliei a trecut la scor de modesta Marine, scor 5-0. Desi Mourinho o sa bage in teren mai multe rezerve, nu cred va vor avea probleme in acest meci.

  • Echipa probabila: Hart – Dohert, Alderweireld, Rodon, Davies – Sissoko, White – Fernandes, Alli, Lucas – Carlos Vinicius

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>

Prezentare cote Betano - Cota 2 din baschet si fotbal

Citeste si..

Cote marite Hermannstadt vs CFR Cluj: transforma 25 RON in 850/225 RON!