Cota 2 din fotbal 27.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 27.03.2021

Salutare tuturor! Iata ca ne intersectam din nou cu partidele echipelor nationale ce joaca in preliminariile mondialului din 2022. Pentru cota 2 din fotbal, am reusit sa selectez doua evenimente interesante.

In urma cu doua zile am reusit sa bifam o cota 2 din fotbal si va spuneam ca mai incercam sa bifam in ca 4 bilete. Vom incerca sa mergem pe sistemul all in, insa asta nu este neaparat obligatoriu pentru toata lumea. Voi incerca sa profit de ultimele evenimente din aceasta luna pentru nu am fost prea activ.

Cehia vs Belgia

Cehia a facut spectacol in prima confruntare din grupa de calificare la mondialul din 2022. Acestia au reusit sa o invinga pe Estonia in deplasare cu scorul de 2-6, cu o tripla marcata de Soucek, jucatorul lui West Ham. Sappinen s-au descurcat foarte bine si in Liga Natiunilor, acolo unde au terminat pe primul loc cu 12 puncte. De asemenea a reusit sa mearga mai departe din grupa de calificare la Euro 2021.

Dupa victoria cu Tara Galilor, Belgia a ajuns la 4 victorii consecutive in partidele oficiale. Ultimul esec avea loc in Octombrie 2020, dupa un 2-1 pe terenul Angliei. Infruntarea a avut loc atunci in grupele Nations League. Belgia este una dintre cele mai puternice formatii din fotbalul mondial. Acestia au in componenta lotului jucatori precum Lukaku, Bruyne, Hazard sau Mertens.

Serbia vs Portugalia

Ambele formatii au pornit cu dreptul in aceasta noua aventura, insa putem spune ca Portugalia nu a impresionat. Desi in primul 11 s-au regasit Silva, Cristiano Ronaldo sau Neves, lusitanii au avut nevoie de autogolul lui Medvedev pentru a se impune in meciul cu Azerbaijan.

Putem spune ca Serbia are un moral bun dupa victoria obtinuta in fata Irlandei, scor 3-2. Totusi, acestia nu au reusit deloc sa confirme in ultima perioada. Echipa a pierdut barajul de calificare la Euro 2021 in fata Scotiei. Nici in grupa de Nations League lucrurile nu au mers prea bine. Chiar daca au invins Rusia cu 5-0 in ultima etapa, acestia au terminat pe locul 3 in grupa.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE>>>

Citeste si..

Ponturi pariuri Ungaria U21 vs Romania U21 – EURO 2021