Cota 2 din fotbal 31.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 31.01.2021

Salutare tuturor prieteni! Este ocazia perfecta de a profita de ultima zi de weekend din ianuarie. Incepem direct cu proiectul in cota 2 din fotbal pentru ca avem cateva optiuni interesante.

Ieri pe LIVE am reusit sa anticipez corect cele doua partide pentru cota 2 din fotbal. Incercam si astazi prin acest articol sa inspiram pariorii din comunitatea noastra. Avem foarte multe partide interesante in oferta caselor de pariuri online. Cu putina inspiratie sunt sigur ca putem profita de meciuri, insa trebuie sa ne informam corect.

VEZI AICI AVANCRONICI SI INFORMATII DIN WEEKEND>>>

Cota 2 din fotbal – Jucam simplu si eficient!

Atalanta vs Lazio

Desigur, ne amintim cu totii de meciul din cupa de acum cateva zile, in care am avut parte de un spectacol total. Atalanta a reusit sa se impuna dupa un meci dramatic in care s-au marcat nu mai putin de 5 goluri. In campionat ambele echipe tranverseaza o forma de moment foarte buna. Atalanta vine dupa o victorie impresionanta pe San Siro in fata lui AC Milan, scor 0-3. Totusi, in continuare cele doua formatii nu se afla pe locurile de Champions League. Dupa cele 4 victorii consecutive, Lazio a ajuns pe locul 7 in Seria A. In ultima etapa a reusit sa o invinga pe Sassuolo, scor 2-1.

Lille vs Dijon

Christophe Galtier a declarat inaintea acestui meci ca are parte de un grup motivat si ambitios la Lille. Asadar, dupa cele 3 victorii consecutive din campionat, gazdele acestui meci sunt din nou favoriti conform caselor de pariuri online. Desigur, cu o victorie astazi, Lille poate ajunge lider in Ligue 1. Totul este posibil pentru ca Dijon este o formatie din zona rosie a clasamentului.  Nu vine dupa o partida deloc buna, a pierdut cu 2-3 in runda anterioara, atunci cand a calcat gazonul de la Lorient. Din toate punctele de vedere, in acest meci terenul se va inclina intr-o singura parte. Lille pleaca clar ca favorita si daca vor juca serios vor castiga cele 3 puncte puse in joc.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>

 

Prezentare cote Betano - Cota 2 din fotbal

Citeste si..

N-ai cum să nu iubești Betano! Câștigi și când crezi că ai pierdut