Cota 2 din tenis 19.01.2018 – Cristian

analiza tenis

Cota 2 din tenis 19.01.2018 – Cristian

Salutare tuturor Danut Cristian Minea. Pentru astazi am pregatit o noua cota 2 din tenis, gasiti mai jos analiza celor doua partide. Trebuie sa mentionez faptul ca ieri cota 2 a fost castigatore si ca ne-am bucurat de un profit frumos, speram sa profitabim din nou.

Cota 2 din aceasta noapte este formata din 2 evenimente . In aceasta noapte ne vom baza pe doua partide interesante din turneul ATP, dar si WTA. Meciurile pe care le voi plasa sunt H.Chung – A.Zverev si C.Garcia – Sasnovich.

Info H.Chung – A.Zverev

  • H.Chung traferseaza o perioada buna in cariera sa. A atins un tur 3 la primul turneu de mare slem al anului. A avut un an 2017 destul de bun, an in care a castigat competita “ Turneul campionilor” dedicat juniorilor In acest turneu Chung a trecut de fratele adversarului sau de astazi, M.Zverev printr un abandon al neamtului in setul 2, iar in turul 2 de Medvedev cu un sec 3-0.
  • A avut un meci mai greu decat o arata scorul . Este adevarat, Chung se afla intr o forma buna in acest turneu, dar sa nu uitam ca in turul 3 da piept cu capul de serie numarul 4, A.Zverev. Acesta a trecut in turul 1 de Fabbiano cu 3-0 fara mari emotii, iar in turul 2 de compatriotul sau Gojowczyk cu 3-1. Zverev este marele favorit al acestui meci si datorita faptului ca este mai obisnuit cu fazele superioare al turneelor de GS. Zverev are un procentaj pe primul serviciu al punctelor castigate de 75% pana acum. Are si un retur bun si o victorie a lui in aceasta noapte este foarte probabila.

Case de pariuri online – bonusuri

Info C.Garcia – Sasnovich 

  • Garcia pleaca ca mare favorita in aceasta partida. Practica un joc foarte ofensiv, lucru ce o recomanda pentru o victorie in aceasta noapte. In turul 2 Garcia a reusit sa treaca de speranta rusiei Vondrousova, meci in care Garcia a servit 8 asi.
  • Garcia a avut si un procentaj foarte bun pe primul serviciu. A castig 75% din puncte, procentaj destul de rar in turneepe feminine. Garcia are o sansa incredibil de mare sa treaca in turul 3. Sasnovich este o jucatoare destul de slaba. In acest turneu a avut norocul sa intalneasca doua jucatoare iesite complet din forma

Gasiti pe site-ul nostru lista cu recomandari din fotbal pentru weekend dar  si alte informatii utile, asadar, fiti pe faza pariori. Sa avem parte de un weekend verde!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here