Cota 2 din tenis – Cristian

analiza tenis

Cota 2 din tenis – Cristian

Cota 2 din tenis de la Danut Cristian Minea. Revin cu cota 2 de astazi, ieri am bifat o noua zi verde. Cota 2 de astazi este formata din 3 evenimente, doua dintre ele fiind de pe tabloul feminin.

B.Benic – Kumkhum. 

  • Belinda este intr o mare crestere de forma, joaca cel mai bun tenis al ei. Belinda in ultimile 20 de meciuri ale sale a inregistrat o singura infrangere. In primul tur Belinda a trecut de mult mai experimentata V.Wiliams . Practic, Belinda nu i a dat nici o sansa adversarei. Kumkhum a reusit sa o invinga pe Bencic in 2013 la un turneu ITF, dar acel meci nu conteaza. Belinda a crescut foarte mult de atunci. Nu cred ca o sa i dea vreo sansa adversarei sale astazi . Victorie Bencic.

Case de pariuri online – bonusuri

Ostapenko – Duan Y

  • Ostapenko este o tanara pe care nu o intereseaza absolut nimic, doar sa si castige meciurile. Practica un joc bazat pe forta, are un serviciu bun si se deplaseaza foarte bine in teren. In primul tur a castigat cu 2 0 impotriva italiencei Schiavone. A revenit foarte frumos in setul 2. Ostapenko poate pune mari probleme oricarei jucatoare din circuitul WTA. Duan este o jucatoare destul de slaba fara rezultate notabile. In turnee, Duan castiga maxim 2 meciuri. Duan este o jucatoare firava. Serviciul este unul destul de slab. Ma astept ca Ostapenko sa i faca probleme mari in fiecare joc la retur. Victorie Ostapenko.

Schwartzman – Ruud

  • Argentinianul a avut un an 2017 de exceptie, an in care a urcat pe pozitia a 26 a in clasamentul ATP. Diego este un jucator scund, foarte rapid cu capacitatea de a ajunge orice minge. Diego are o sansa imensa sa ajunga in turul 3, dat si faptul ca are un jucator modest ca adversar Ruud vine dupa 3 meciuri de calificare si un meci lung de 5 seturi cu Halys in primul tur. Ma astept ca Ruud sa cedeze in acest meci. Oboseala o sa fie un factor destul de important in acest meci.Ruud a avut doar meciuri lungi pana acum. Schwartzman a trecut si el in 5 seturi de Lajovic, dar fata de adversarul sau, el are doar un meci jucat pana acum. Maxim un set il cred in stare pe Ruud sa castige astazi.

Va urez succes si speram ca o sa fie verde. O sa gasiti alte ponturi fotbal extrem de interesante pe site-ul nostru, plus cota 2 a lui Gabriel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here