Cota 2 din Tenis Roland Garros – 28.05.2019 – Ionut

Roland Garros

Cota 2 din Tenis Roland Garros – 28.05.2019 – Ionut

 

Va salut prieteni , am decis sa va ofer astazi un meci de tenis din primul tur de la Roland Garros , acolo unde Guillermo Garcia -Lopez va juca impotriva lui  Federico Delbonis.

  • Guillermo Garcia – Lopez , este un jucator din Spania , in varsta de 35 de ani , aflat pe locul 136 in clasamentul ATP , avand ca suprafata preferata zgura.
  • Federico Delbonis , este un jucator din Argentina , in varsta de 28 de ani , aflat pe locul 75 in clasamentul ATP , avand ca suprafata preferata , zgura.
  • Federico Delbonis vine la Roland Garros dupa ce a reusit sa joace in semifinale la Geneva , acolo unde a trecut de Dimitrov , Fucsovics si Ramos , pierzand in fata lui A. Zverev.
  • Garcia -Lopez a avut nevoie sa joace 3 partide in calificari , pentru a putea evolua pe tabloul principal , reusind sa treaca cu Smyczek ( 224 ATP) cu 2-0 , Krstin ( 206 ATP ) si Otte ( 144 ATP ) , in ultimele doua partide , reusind sa revina dupa ce a pierdut primul set, dar trebuie sa tinem cont ca a evoluat in compania unor jucatori modesti.
  • In meciurile directe , Delbonis conduce cu 2-1 , ultimul meci fiind castigat acum aproximativ o luna de Delbonis , in calificarile de la Barcelona cu 6-3 , 6-0.
  • Nu cred ca Garcia – Lopez ii poate pune probleme astazi lui Delbonis , tinand cont ca are 35 de ani , ultimele 2 meciuri jucate de acesta , au fost de 3 seturi , jucand peste o ora si 40 de minute in fiecare partida .

Am ales sa mizez ca Federico Delbonis se va impune la minim 7 game-uri diferenta , la o cota de 2.08 oferita de cei de la Betano , unde puteti beneficia de un bonus de 500 RON.