Cota 2 din Uefa Champions League 01.08.2018 – Gabriel

uefa champions league

Cota 2 din Uefa Champions League 01.08.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Cota 2 din Uefa Champions League are la baza doua partide ce se vor disputa miercuri seara.

Fratilor, trebuie sa remarcam faptul ca avem o perioada foarte buna, insa trebuie sa fim atenti pentru asta este doar inceputul. Avem foarte multe de proiecte de dus la final, asadar, va sfatuiesc sa va gestionati corect bugetul si sa fiti activi pe contul meu pentru a usura colaborea pe care noi o avem. Dupa ce am analizat oferta din Uefa Champions League, m-am decis sa ma bazez pe doua partide ce se vor disputa miercuri, astfel am incredere ca vom fi din nou castigatori. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Informatii MOL Vidi – Ludogorets:

  • MOL Vidi a incheiat in ultimul sezon pe primul loc in primul esalon fotbalistic din Ungaria, cu 47 de puncte obtinute in 33 de partide. Sarbul D.
  • Lazovic a fost omul cheie al echipei in campionat, cu cele 14 goluri inscrise. MOL Vidi a evoluat si in turul 1 preliminar UEFA Champions League, trecand la limita de cei de la Dudelange, cu scorul de 3-2. MOL Vidi tocmai ce a inceput si noul sezon competitional din Ungaria, cu evolutii destul de bune.
  • Acestia au reusit in prima etapa sa o invinga pe Kisvarda fara drept de apel, scor 4-0, iar etapa precedenta au remizat tot in fata propriilor suporteri, 1-1 in fata celor de la Paks.
  • Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

 

  • Ludogorets s-a clasat sezonul precedent pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Bulgaria, cu 88 de puncte acumulate in 36 de etape.
  • Internationalul roman, Claudiu Keseru, a fost golgheterul echipei in play-off, acesta reusind sa puncteze de 10 ori. Bulgarii tocmai ce au inceput noul sezon intern, in prima faza reusind sa cucereasca Super Cupa Bulgariei. Mai apoi, Ludogorets a reusit sa se impuna in prima etapa de campionat cu 1-0 in fata celor de la Etar, ca in weekend sa obtina doar o remiza pe terenul celor de la Beroe, scor 1-1.
  • Bulgarii au fost nevoiti sa evolueze si in turul 1 preliminar UEFA Champions League.
  • Acestia s-au impus fara emotii in fata modestei Crusaders, 7-0 in mansa tur si 2-0 in mansa retur din deplasare. D. Grigore, Anicet si V. Stoyanov nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.