Cota 2 formata din baschet si handbal 8 DECEMBRIE de la Cristian

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 formata din baschet si handbal 8 DECEMBRIE de la Cristian

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente, baschet si handbal. O cota 2 cu sanse bune de reusita. In primul meci ne bazam pe liga nationala de baschet dintre Sibiu si Craiova, iar cel de-al doilea meci este confruntarea dintre Cehia si Ungaria de la campionatul mondial de handbal feminin.

CSU SIBIU – SCM U CRAIOVA

  • Se intalnesc doua echipe cu un joc ofensiv foarte bun si cu o medie de puncte foarte mare. Galati – CSU Sibiu 67 : 62 CSU Sibiu Timba Timisoara 98 : 70 BCM Pitesti CSU Sibiu 79 : 78 CSU Sibiu CS Universitatea Cluj 84 : 83 BC Timisoara CSU Sibiu 92 : 78 CSU Sibiu BC Steaua Bucuresti 88 : 74.
  • In ultimile 6 meciuri ale Sibiului putem observa o medie de 75-80 de puncte pe meci(incusiv deplasarile). Sibiul acasa este o echipa foarte buna, incurajata de niste suporteri fabulosi. Acasa, Sibiul marcheaza foarte,foarte mult. Au o medie de 80 – 85 de puncte pe meci si primesc si destul de multe puncte. Sibiul are shooteri foarte buni. Cel mai bun marcator al Sibienilor este Tyler Amos Laser cu o medie de 22,1 puncte pe meci.
  • De cealalta parte avem echipa Craiovei, o echipa foarte buna pe faza ofensiva si destul de slaba pe faza defensiva. 3 infrangeri din 3 a acumulat Craiova in deplasare in acest sezon. In toate cele 3 meciuri media de puncte a fost depasita, over-ul a fost asigurat fara mari probleme. Marcheaza in medie 70-75 de puncte in jocurile din deplasare, dar cred ca astazi o sa depaseasca 80 de puncte. Cel mai bun marcator al oltenilor este Goran Martinic cu 23,0 puncte pe meci.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Cehia F – Ungaria F

  • Cehoaicele se afla pe locul 4 in grupa, loc ce le trimite mai departe in optimi.
  • Ungaria este echipa mai solida, vine dupa 2 jocuri in care au iesit invingatoare 31-28 cu Polonia si 33-15 cu Argentina. Ungaria conduce cu 3-1 la scorul general Cehia Cehia are si ea doua victorii in aceasta grupa 29-25 impotriva Poloniei si 28-22 impotriva Argentinei.Cele doua echipe sunt deja calificate , Ungaria o sa-si pastreze blazonul de o echipa mare si va face un joc foarte bun astazi. Totusi, aleg sa merg pe un x2 astazi, un egal ar multumi ambele formatii. Va urez succes si pariati inspirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here