Cota 2 la pariuri – 29.01.2021

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 la pariuri – 29.01.2021

Iata-ne in fata unui nou weekend cu multe evenimente. Pentru inceput, combinam din nou fotbalul cu baschetul pentru al 4-lea win consecutiv ( speram noi ) in acest mix care ne-a adus pana acum profit.

Bayern nu a castigat vreodata pe terenul lui CSKA ( 19:00 )

Primul meci al zilei din Euroliga ne pune fata in fata un duel foarte interesant. Rusii, fara Clyburn si Lopatin, incearca sa puna stop unui Bayern care nu vine la Moscova doar in excursie.

In afara lui Zipser, jucator neamt, Bayern se bazeaza in mare parte pe americani. Au 4 americani in primul 5 cu o medie de peste 10 puncte / meci. Omul care poate sa ii puna probleme reale lui CSKA este Nick Weiler-Babb. Rar mi-a fost dat sa vad un jucator cu atata dexteritate. Poate evolua atat pe postul 1 cat si pe postul 2. Totusi, da randament mai mare pe postul 2.

De partea cealalta, in absenta lui Clyburn, greul cade pe Kurbanov si Shengelia. Personal, echipa asta a lui CSKA nu imi mai inspira atata putere precum in sezoanele trecute. Chiar daca rezultatele sunt de partea trupei lui Itoudis, 16-6 si locul 2 in Euroliga, in sezonul regulat, cred ca sunt echipe care pot termina peste CSKA.

Pariaza acum cu un SUPER BONUS la prima ta depunere !

Nu vad cum am avea parte de un meci cu ritm lent. Ambele echipe sunt obisnuite cu un ritm rapid. In plus, Bayern, mai mult ca niciodata, are dreptul sa spere. Chiar daca nu a castigat vreodata pe terenul moscovitilor, vor sa sparga orice capitol statistic si sa invinga astazi. Pentru asta, va trebui sa impuna un ritm rapid cu care sa mearga cap la cap cu rusii. Altfel, va fi o infrangere inca de la inceput pentru acestia.

Goluri multe in Germania ? ( 21:30 )

Avem un duel foarte interesant astazi in Bundesliga pentru ca se intalnesc doua incasatoare bune. Stuttgart are moralul afectat dupa cele doua infrangeri din campionat, 3-0 cu Bielfeld si 2-1 cu Freiburg.

Echipa a incasat in total 29 de goluri in cele 19 etape disputate. Pe cealalta parte, Mainz a reusit o victori impresionanta in ultima etapa.

Trupa lui Bo Svensson a reusit sa o invinga pe RB Leipzig, scor 3-2. Situatia lui Mainz ramane una ingrijoratoare pentru ca in acest moment se afla in zona rosia a clasamentului si are a doua cea mai slaba defensiva din Bundesliga. In ultimele doua meciuri directe tabela s-a schimbat de minim 3 ori, asa ca am incredere ca si astazi vom vedea un meci animat.

Cota 2 din baschet si fotbal