Cota 2 se bazeaza pe favoritele de la Cupa Mondiala 2018 – Gabriel

  Cota 2 - Cupa Mondiala - GnTTips
  cota 2

  Cota 2 se bazeaza pe favoritele de la Cupa Mondiala 2018 – Gabriel

  Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Cota 2 se bazeaza doua favorite ale Campionatului Mondial, iar aici vorbim despre Brazilia si Germania.

  Fratilor, trebuie sa mentionez faptul ca prima dubla pe care m-am bazat a fost lost, desi au fost foarte multe sanse sa avem parte de un over 1,5 in meciul dintre Uruguay si Egipt. Mergem mai departe si continuam cu schema noastra, asadar, pariem un 10% din banca initiala pe favoritele de maine. O sa va ofer si cateva live-uri interesante in grupul GnT Tips Official pentru a ne dubla bugetul asa cum am facut in prima zi din Mondial. In continuare o sa fim prundeti si incercam sa pariem responsabil si cat ne permitem!

  Bafta tuturor si asteptam sa discutam pe contul meu oficial de facebook!

   

  Brazilia:

  • Brazilia sa calificat cu usurinta la Campionatul Mondial terminand pe prima pozitie in preliminariile din America de Sud, reusind 12 victori , 5 egaluri si o infrangere in cele 18 partide disputate in grupa.
  • Brazilia este cea mai titrata echipa a Campionatului Mondial avand 5 trofe castigate, insa nu a mai reusit sa triunfe in aceasta competitie din anul 2002.
  • La ultima editie a Campionatului Mondial pe care la si gazduit , Brazilia a fost eliminata rusinos din semifinalele competitei de catre Germania, scor 7-1, de asemenea acestia pierzand si finala mica in fata Olandei, scor 3-0.
  • Selectionerul Tite a reusit sa imbunatateasca jocul Braziliei, acesta sa concentrat in principiu pe rezolvarea problemelor din compartimentul defensiv acolo unde Brazilia sa confruntare cu mari probleme in ultimi ani.
  • Neymar & CO sunt pregatiti sa faca spectacol la acest turneu si cu siguranta vor da totul pentru a adauga un nou trofeu in palmares.

  Germania:

  • Germania sa calificat cu usurinta la Campionatul Mondial terminand pe prima pozitie in Grupa C preliminara reusind 10 victorii, din tot atatea partide disputate.
  • Selectionata lui Joachim Low este detinatoarea en-titre a acestui trofeu, ceea ce le ofera prima sansa la castigarea grupei din care face parte, si una dintre favoritele la castigarea turneului.
  • Trebuie sa mentionam faptul ca Germania a reusit sa castige de 4 ori acesta competitie, iar in ultimul deceniu a fost de fiecare data aproape de a reusi sa aduca inca un trofeu in palmares.
  • Selectionerul Joachim Low propune un lot spectaculos pentru acesta Cupa Mondiala, avand la baza jucatori extrem de experimentati. O decizie surprinzatoare a fost faptul ca selecionerul Germaniei a decis sa-l lase acasa pe Leroy Sane , aceasta fiind votat ca cel mai bun jucator din Premier League, asadar vom vedea daca aceasta decizie a fost una inspirata.