Cota 2 : Team Spirit vs Heroic – 19.02.2021

Spirit vs Heroic CS GO
Cota 2 : Team Spirit vs Heroic - 19.02.2021 - Meci tare la IEM Katowice 2021 / csnews.de
Cota 2 : Team Spirit vs Heroic – 19.02.2021
Team Spirit, aflată într-o formă fantastica, da piept astăzi, de la orele 20:00 cu Heroic, într-un meci de 50-50. Cine are avantajul, pe cine mizam in aceasta întâlnire, totul în rândurile de mai jos.

Team Spirit este într-o formă extraordinară

Dreamhack-ul din ianuarie cu o finală câștigată cu 3-0 in fața celor de la FunPlus Phoenix și victoriile din ultimul timp fac din Team Spirit o echipă demnă de luat în seamă. Interesant e că toate astea au venit în urma unor prestații oscilante din partea lui chopper. Totuși, acesta a reușit frag-uri decisive în momente cheie ale meciului și a reușit să o ducă chiar el de multe ori spre victorie pe Spirit.
Un dezavantaj pentru echipa din Rusia rămâne faptul că de multe ori nu are răbdare când vine vorba de partea de CT. Era să îi coste în meciul cu G2 însă câteva clutch-uri din partea lui chopper și degster au rezolvat partida.

Heroic – noul Astralis ?

Mai e mult pana departe. Însă, organizația din Danemarca are rezultate foarte bune în ultimul an. Locul 6 in clasamentul HLTV, câștigători de Dreamhack, finală câștigată tocmai împotriva lui Astralis, tinerii danezi promit mult.
Energia lui cadiaN și clutch-urile lui b0RUP sau niko fac din organizația daneză una de temut pentru oricine ar juca cu aceștia. E drept, in ultimă perioada au avut niste oscilații destul de mari. Au pierdut cu mousesports și Fnatic la capătul unor confruntări fara istoric însă au reușit și câteva victorii care sa ii aducă în locul in care sunt acum.
cadian cs go
Cota 2 : Team Spirit vs Heroic – 19.02.2021 – Casper ” cadiaN ” Moller este una din cheile succesului pentru danezi

Concluzii

Spirit are forma mai buna insa match-up-ul mă duce mai mult cu gândul spre o victorie a danezilor.

Totuși, am observat un aspect interesant. Heroic nu a jucat în ultimul timp D2 aproape deloc în timp ce pe Inferno stau destul de rău. Cred că asta ar trebui să fie pick-ul lui Spirit, D2 sau Inferno. De partea cealaltă, nu îi văd bine pe ruși pe un Overpass sau Vertigo.

Acestea fiind spuse, chiar dacă îi văd pe danezi favoriți, cred că vom avea parte de o harta decisivă în această partida. Cota este foarte bună, 2.02, la Betano.