Cota 2 vine din Copa America 24.06.2019

Cota 2 vine din Copa America 24.06.2019

Cota 2 vine din Copa America 24.06.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim de biletul zilei, format dintr-un singur eveniment.

Astazi e o zi mare pentru nationala U21 a Romaniei. Noi insa vom miza pe o alta competitie si anume Copa America. Avem parte de un duel decisiv pentru calificarea in sferturile de finala si voi merge contrar opiniilor specialistilor.

ECUADOR – JAPONIA

Treaba este simpla pentru cele doua formatii. Paraguay a comis-o ieri in fata unei reprezentative a Columbiei formata din rezerve. In acest caz, paraguayenii se mai califica doar in cazul unei remize aici. Ecuador si Japonia isi pot asigura fiecare locul in sferturile Copei America, daca se impun. Iar parerea mea este ca sud-americanii vor reusi sa o faca, pe taramul lor. 

Dupa partida cu Chile, toata lumea o desconsidera pe Japonia, care a fost umilita cu scorul de 0-4. Mai apoi a venit un 2-2 cu Uruguay si brusc toate site-urile ii vad favoriti pe niponi la calificare. Lasati-ma sa cred ca acea remiza a fost un accident pe fondul relaxarii trupei lui Tabarez si pe un entuziasm al tanarului Miyoshi. Desi cu exceptia lui Antonio Valencia, Ecuador nu are superstaruri, lotul lor este net superior cu cel al japonezilor. Veteranul Kawashima si S. Okazaki sunt singurele nume sonore, insa tot nu imi vine a crede ca niponii isi doresc mult aceasta calificare.

sursa foto: skysports.com

COTA 2.15 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET