Connect with us

Cota 2

Cota 2

Intră zilnic pe www.gnttips.ro și pariază biletul zilei Cota 2. Cele mai „sigure” ponturi sunt incluse în secțiunea Cota 2 – bilete cu profituri mici (aproximativ X2), dar cu șanse mari de reușită. Fără doar și poate, nimic nu e sigur în fascinantul univers al pariurilor (chiar și o cotă de 1.01 poate să nu iasă). Totuși, Cota 2 îți poate aduce profit pe termen lung. Desigur, dacă respecți strategia corectă – aceeași miză, plasezi din timp biletele pentru a prinde cote mai mari, nu închizi biletele cu Cash Out etc.

Ce înseamnă Cota 2?

Orice platformă de pariuri care se respectă are o secțiune intitulată astfel sau ceva de genul Bet of the Day (biletul zilei) – în străinătate. În biletul zilei Cota 2 se regăsesc 1-3 ponturi cu șanse foarte bune de reușită. Te întrebi cum este creat acest bilet de cotă doi zilnic? Echipa GNT analizează în permanență evenimentele sportive și alege ponturi cu cea mai mare încredere din fotbal, tenis sau chiar alte sporturi, astfel încât să rezulte o cotă totală a biletului de aproximativ 2.00.

Cota 2 zilnică este postată, de regulă, dimineața. Astfel încât să ai timp să plasezi biletele la cote mari. După cum probabil știi, multe cote scad, de regulă, pe măsură ce se apropie startul evenimentelor. Un bilet Cota 2 azi poate fi format dintr-o singură selecție cotată în jur de 2.00, două selecții (de exemplu, 1.50 + 1.35) sau chiar 3 selecții în cotă aproximativ 1.25 fiecare.

Strategii și sfaturi

Fie că îți alegi singur biletele în Cotă Doi, fie că te intri zilnic pe GNT pentru bilete la pariuri, inclusiv Cota2, e bine să ții cont de câteva strategii/sfaturi menite să-ți crească șansele de câștig pe termen lung. Bineînțeles, nu există strategii sigure. În caz contrar, agențiile de pariuri s-ar închide.

Totuși, una din cele mai bune strategii pe care le poți folosi  este celebra Martingale. Constă, pe scurt, în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Mai devreme sau mai târziu (aici este problema), primul bilet Cota2 verde îți va aduce înapoi banii pierduți și ceva profit. În teorie, arată bine, însă în practică poți lovi o serie lungă de pariuri necâștigătoare. Astfel, vei epuiza bankroll-ul sau poți fi limitat de o agenție de pariuri la un moment dat și nu mai poți dubla miza.

De reținut:

În altă ordine de idei, ar fi indicat să folosești aceeași miză pentru astfel de bilete în cotă doi. Făcând acest lucru, în lunile în care prinzi mai mult de 15 bilete Cotă 2 verzi, vei face profit. Atenție și la Cash Out! Sigur, închizând un bilet scapi de finalurile cu emoții, însă pierzi mereu câte puțin din câștigul final potențial. Astfel, calculele pe termen lung nu mai ies.


Cautam zilnic cele mai bune solutii pentru a inregistra o balanta pozitiva din pariuri sportive. Putem spune fara ezitare ca din cota 2 se poate face profit. Desigur, este nevoie de o strategie bine pusa la punct pe termen lung. Surprize exista in fiecare saptamana, deci nu putem garanta ca fiecare recomandare zilnica sa fie „verde”. Chiar și așa, putem promite ca, atunci cand trageti linie la final de luna, nu veti fi pe minus cu Cota 2.