Connect with us

Cota 2

08.08.2020 – Biletul zilei cota 2 din Champions League

Cota 2
08.08.2020 – Biletul zilei cota 2 din Champions League

Astăzi 08.08.2020 biletul zilei cota 2 este alcătuit din două meciuri din Uefa Champions League, Bayern vs. Chelsea și Barcelona vs. Napoli.

Bayern vs. Chelsea
 • Meciul se va desfășura înceapănd cu ora 22:00 si face parte din returul optimilor Uefa Champions League. În meciul tur, Bayern a reușit să câștige pe terenul englezilor cu scorul de 3-0, astfel ca nu ar trebui sa aibe emoții în privința calificării.

 • Pentru acest meci am decis sa mizez pe un pariu pe cornere, Chelsea peste 2.5 cornere la o cota de 1.42. Consider ca este o linie accesibilă de depășit, în condițiile în care Chelsea nu mai are nimic de pierdut si ar trebui sa atace încă din startul meciului. Mai mult de atât Chelsea are și o medie bună de cornere și vom vedea acest lucru în statisticile prezentate mai jos.
 • De exemplu, în ultimele 10 meciuri jucate Chelsea a avut următoarele cifre la capitolul cornere: 4 cu Arsenal; 3 cu Wolves; 0 cu Liverpool; 3 cu Man. United; 8 cu Norwich; 6 cu Sheffiled; 9 cu Crystal Palace; 5 cu Watford; 3 cu West Ham; 5 cu Leicester.
 • Vedem astfel ca în 9 din ultimele 10 meciuri Chelsea a avut minin 3 cornere. Mai mult de atât și în meciul tur Chelsea a a reușit sa aibe minin 3 cornere.
Barcelona – Napoli
 • Meciul se va desfășura încăpând cu ora 22:00 si face parte din returul optimilor Champions League. În meciul tur scorul s-a terminat la egalitate 1-1, iar acum Barcelona este favorită în privința calificării. Pe acest pronostic vom miza și noi, catalanii având o cotă de 1.35 pentru a trece de Napoli si a accede în sferturile competiției.

 • Dupa ce a pierdut titlul la limită în Spania și nu câștigat nici un trofeu în acest sezon,
  Barcelonei nu îi ramane decat sa forțeze castigarea Ligii Campionilor pentru a salva sezonul. Nu va avea totuși o misiune usoara, însă Barca rămâne o echipa cu un mare plus de valoare, mai ales cand Lionel Messi este la capacitate maximă. Despre acesta se zvonește tot mai des ca ar parasi echipa in cazul in care nu va reuși sa cucerească niciun trofeu în aceast sezon. Așadar este încă un motiv in plus ca echipa sa se concentreaze și să treacă în primul rând de Napoli.
 • Napoli este una dintre cele mai puternice echipe din Italia, însă care nu se mai poate lauda cu performanțe notabile. Evident, casele de pariuri o dau ca outsidera, fiind sub nivelul Barcelonei, din toate punctele de vedere.
  Italienii se prezintă la acest meci după ce au terminat pe locul 7 în campionat. Este o poziție destul de joasă având in vedere pretențiile echipei, însa se pot mandri cu faptul ca au castigat Cupa Italiei. In Liga Campionilor a ieșit fără prea mari emoții dintr-o grupă cu Liverpool, Salzburg si Genk, însă în această seară va avea o misiune destul de dificilă în privința calificării.
Biletul zilei cota 2 se poate paria la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2