Connect with us

Cota 2

12.02.2021 – Biletul zilei cotă 2 la pariuri

Cota 2 24.12.2020
12.02.2021 – Biletul zilei cotă 2 la pariuri

Astăzi 12.02.2021 – Biletul zilei cotă 2 la pariuri are în prim plan un singur meci de tenis, confruntarea dintre Su-Wei Hsieh și Sara Errani; mizăm pe un pariu special pe break-uri oferit de Betfair.

Meciul se va desfășura vineri noapte începând cu ora 03:00 și face parte din turul 3 de la Australian Open.

☆ A eliminat 2 adversarare din postura de outsider

Jucătoarea din Taiwan în vârstă de 35 de ani ocupă locul 35 WTA și este cunoscută în tenis pentru stilul său de joc unic; lovește din fiecare poziție numai cu 2 mâini și uneori pare ca lovește foarte înghesuit mingea; însă imprima un efect foarte puternic mingiilor care trec mereu la limită fileul și pun mereu în dificultate adversararele care nu sunt obisnuite cu stilul ei de joc. Are o defensivă “de fier” iar acest lucru s-a vazut din plin in cele 2 victorii obisnuite aici la Australian Open. Ceea ce o dezavantajează foarte mult pe asiatica este forța in lovituri, nu are deloc putere sa lovească mingea cu forță, iar acest lucru a facut-o sa fie o jucătoare de nivel mediu in tenis.

Le-a eliminat surprinzător pe Pironkova și pe Andreescu din postura de outsider, acum este favorită cu Errani având o cotă 1.52 la victorie.

Ponturi pariuri Australian Open Hsieh vs. Errani

☆ Italianca joaca un tenis ca în vremurile ei bune

Reprezentanta Italiei, Sara Errani în vârstă de 33 de ani parca a renăscut în ultima perioadă; joaca un tenis la fel de bun ca atunci când a reușit sa ajungă până în finală la Roland Garros și sa fie pe locul 5 în lume.

Pentru Sara este la al 6-lea meci aici la Australian Open, ea venind din calificări unde a trecut de Liang, Garcia-Perez si Konjuh de fiecare dată în 3 seturi. Pe tabloul principal a continuat sa ne impresioneze reușind tot din postura de outsider sa le elimine pe Wang si pe Venus Williams.

Italianca este la al 4-lea meci împotriva asiaticei, în meciurile precedente Sara reușind sa câștige de fiecare dată. Mai mult de atât, în toate cele 3 meciuri Errani a reușit sa câștige de fiecare dată un set cu scorul de 6-0.

☆ Betfair ne oferă o line bună pe break-uri la o cotă excelentă

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Sub 6.5 break-uri în primul set” la o cotă de 2.10 oferită de Betfair. Am ales aceast pronostic deoarece consider că este o line prea mare, chiar daca cele 2 își pierd destul de des serviciul, consider ca merită să jucăm o miză de 10% din buget pe acest pariu.

Statistic vorbind, în toate cele 5 meciuri disputate anul acesta de Hsieh nu au fost mai mult de 6 break-uri în primul set. De partea cealaltă, în toate cele 6 meciuri disputate de Errani anul acesta, nu am avut mai mult de 6 break-uri în primul set.

Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betfair! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2