Connect with us

Cota 2

23.10.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri

Cota 2 24.12.2020
23.10.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri

Astăzi 23.10.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri este alcatuit din 2 meciuri: Stuttgart vs. Koln și Aston Villa vs. Leeds.

Stuttgart – Koln
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.33 oferită de Betano. Meciul face parte din etapa a 5-a din Bundesliga și se va desfășura începând cu ora 21:30.
  • Stuttgart are un început de campionat destul de bun; ocupă locul 5, cu 7 puncte după 4 etape și un golaveraj de 9 goluri marcate si 5 goluri primite. A obținut 2 victorii, un egal si o înfrângere. Dupa o infrangere cu Freiburg in prima etapa, scor 2-3 pe teren propriu, trupa lui Pellegrino Materazzo a invins-o pe Mainz cu 4-1 si pe Hertha cu 2-0, iar cu Leverkusen a obtinut un rezultat de egalitate, scor 1-1.
  • Koln traversează o perioadă foarte slabă având o serie de 14 meciuri consecutive în Bundesliga fără victorie. În actualul sezon are un singur punct obținut, ocupând locul 16 cu un golaveraj de 4 goluri marcate si 8 goluri primite.
  • Și în meciurile directe cu Koln, Stuttgart stă bine, are 3 victorii și un egal in ultimele 4 întâlniri.
  • Gazdele de astăzi este echipa mai bună, cu moralul ridicat, cu un joc mai organizat si mai eficient și nu cred ca vor pierde în acest meci.
Aston Villa – Leeds
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.38 oferită de Betano. Meciul face parte din etapa a 6-a din Premier League și se va desfășura începând cu ora 22:00.
  • În sezonul trecut Aston Villa a reușit să se salveze la o diferență de un punct de la retrogradare, iar acum este singura echipă din campionat cu maximum de puncte. Ocupă locul 2 în campionat, cu 12 puncte si cu un golaveraj de 12 goluri marcate si 2 goluri primite, dar cu un meci mai puțin disputat. Dupa 2 victorii cu Sheffield (1-0) și Fulham (0-3), a urmat victoria incredibilă cu Liverpool scor (7-2) și apoi și-a concretizat jocul excelent de bun si etapa precedenta cu Leicester pe care a învins-o pe teren propriu cu (0-1).
  • Leeds este nou-promovata, revenind în Premier League după 16 ani de așteptare. După 5 meciuri ocupă locul 10 în clasament cu 7 puncte și un golaveraj de 7 goluri marcate si 7 goluri primite. Are 2 victorii, 2 înfrângeri și un egal fiind eliminată in acest timp si din EFL Cup. Cele două victorii au fost obținute fix cu ultimele doua echipe din clasament, Sheffield si Fulham.
  • Aston Villa este echipa pe val, are moralul ridicat și cred ca își va concretiza în continuare jocul bun din cele 4 meciuri cu încă un rezultat pozitiv.
Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2