Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Biletul zilei la pariuri cota 2 – 24.03.2020

Cota 2 24.12.2020

Biletul zilei la pariuri cota 2 – 24.03.2020

Biletul zilei la pariuri cota 2 de azi este alcătuit din 2 meciuri: unul de hochei, confruntarea dintre Neman si Soligorsk si un meci de Counter Strike, confruntarea dintre Ninjas in Pyjamas si ENCE.

1. Neman Grodno – Soligorsk

 • Marti de la ora 18:30, in semifinalele campionatului de hochei din Belarus avem meci. Soligorsk urmeaza sa o infrunte pe Neman Grodno, in cel de-al 7-lea joc al semifinalelor. Meciul este unul decisiv de califcare avand in vedere ca scorul la general este 3-3.
 • Ma astept la un meci strâns si cred nici o echipa nu va risca in prima parte a meciului sa practice un joc foarte ofensiv așteptând mai mult greșeala adeversarului.
 • Pana acum in cele 6 meciuri directe, 4 dintre ele s-au terminat cu maxim 4 goluri, iar in celelate două s-au marcat de 6 ori.
 • Având in vedere cele evidențiate mizez pe pronosticul sub 5.5 goluri la o cota de 1.40 oferită de Betano.

2. Ninjas in Pyjamas – ENCE

 • La ora 23.20 avem parte de meci intersant in esports, la counter strike, unde cei de la Ninja pornesc ca favoriți contra celor de la ENCE.
 • Este ultimul meci din grupa A a calificarilor. Grupa conține 6 echipe, primul loc se califică direct in a 2-a rundă, in timp ce locurile 2 si 3 vor juca încă o rudă eliminatorie.
 • In acest moment cei de la Ninjas ocupă primul loc cu 9 puncte, adunate din 3 victorii si 1 înfrângere. Sunt la egalitate cu cei de la Team Vitality si Astralis, iar victoria este esențială pentru a putea câștiga grupa.
 • De cealaltă parte, ENCE este ultima in clasament cu nici un punct, fiind singura echipa fara nici o victorie. Mai mult de atât nu sunt intr-o formă deloc buna, au pierdut ultimele 9 meciuri, si sunt fara vicorie in anul 2020.
 • Cei de la Ninjas cred ca vor trage tare si se vor concetra sa castige acest meci si inclusiv grupa. Merg pe ideea ca ENCE nu au de ce sa mai forțeze victoria având in vedere ca nu mai au nici un obiectiv.
  Cota pentru victoria celor de la Ninjas este de 1.45 si este oferita de Betano.

Biletul zilei cota 2 de azi se poate paria la Betano! E timpul sa treci si tu pe online pentru a face profit alaturi de echipa GntTips.
Deschide cont la Betano si primești bonus 500 RON la prima depunere! Click aici!

CITESTE SI

More in Cota 2