Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 01.02.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 01.02.2020

Biletul zilei cota 2 de aszi este alcătuit dintr-un singur meci de fotbal, confruntarea dintre Bologna si Brescia din cadrul etapei a 22-a din Serie A.

Info Bologna:

 • Bologna ocupa locul 11 in clasament cu 27 de puncte acumulate in 21 de etape.
  Este le egalitate de puncte cu Torino si Napoli, fiind la 12 puncte distanță de zona retrogradarii, astfel ca din acest punct de vedere nu ar trebui sa fie emoții. De asemenea si locurile pentru Europa sunt departe, scopul Bologniei fiind sa mențină cel puțin pozitia pe care o ocupă acum.
 • Bologna vine cu moralul ridicat la acest meci, reușind etapă trecuta o victorie cu 3-1 pe terenul celor de la Spal.
 • Un lucru important de mentionat este faptul ca Bologna a reușit sa strângă mai multe puncte in deplasare decât pe teren propriu.

Echipa probabilă: Skorupski (portar), Mbaye, Danilo, Bani, Denswil (in defensivă),
Poli, Schouten – Orsolini, Sansone, Soriano (mijlocași), Palacio (in atac).

Info Brescia:

 • De cealaltă parte, Brescia ocupă ultimul loc in clasament cu doar 15 puncte acumulate din 21 de etape. Este la egalitate atat cu Genoa, cât si cu Spal, dar are un golaveraj mai slab.
 • Balotelli nu va juca nici in acest meci fiind suspendat, el putând reveni pe teren de etapa viitoare.
 • Brecia are cea mai slabă aparare si penultimul cel mai bun atac din campionat, iar cu astfel de cifre este greu de crezut ca se poate salva de la retrogradare, casale de pariuri văzând-o favorită sa joace sezonul viitor in Serie B.

Echipa probabilă: Joronen (portar), Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju (in defensivă), Bisoli, Tonali, Dessena (mijlocași), Torregrossa, Donnarumma (atacanti).

Info pronostic:

 • Dupa cum va spuneam, pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu special pe suturi pe poartă oferit de Betano.
 • Avem un procentaj bun de reușită pe acest pariu, mai ales la meciurile din Italia, acolo unde linia este accesibilă având in vedere media de ridicată de șuturi pe poartă din Serie A.
 • Statistic vorbind, in cele 21 de meciuri jucate de Bologna in campionat am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul suturi pe poartă: 11 cu Spal, 15 cu Atalanta, 8 cu Fiorentina, 11 cu Verona, 10 cu Torino, 14 cu Roma, 11 cu Brescia, 13 cu Inter, 13 cu Genoa, 8 cu Udinese, 7 cu Samdoria, 8 cu Milan, 7 cu Napoli, 12 cu Cagliari, 9 cu Parma, 11 cu Juventus, 10 cu Lecce, 11 cu Sassuolo, 11 cu Lazio, 10 cu Bologna, 17 cu Atalanta.
 • Vedem astfel ca in 16 din cele 21 de meciuri jucate de Spal in campionat au fost minin 9 șuturi pe poartă.
 • De cealaltă parte, in cele 21 de meciuri jucate de Brescia in campionat am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul șuturi pe poartă:
  12 cu Milan, 16 cu Cagliari, 16 cu Sampdoria, 10 cu Lazio, 10 cu Parma, 12 cu Sassuolo, 13 cu Lecce, 11 cu Spal, 17 cu Atalanta, 8 cu Roma, 10 cu Torino, 11 cu Verona, 7 cu Inter, 13 cu Genoa, 7 cu Fiorentina, 10 cu Napoli, 10 cu Juventus, 7 cu Udinese, 13 cu Bologna, 8 cu Milan si 8 cu Cagliari.
 • Vedem astfel ca in 15 din cele 21 de meciuri jucate de Brescia in campionat au fost minin 9 șuturi pe poartă.

Biletul zilei cota 2 se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ti deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Cota 2