Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 13.03.2020

Cota 2 24.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 13.03.2020

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit dintr-un singur meci, Dusseldorf vs Paderborn din Bundesliga, unde mizăm pe un pariu combo cu cornere si cartonașe.

Info Dusseldorf:

 • Ocupa locul 16 in campionat (loc de baraj pentru evitarea retrogradarii ), cu 22 de puncte din 25 de meciuri fiind la 4 puncte distanță de Mainz si de a rămâne in prima ligă.
 • In campionat are o victorie si 2 egaluri in ultimele meciuri, iar in cupă a fost eliminată in sferturi la penalty-uri de Saarbrucken.
 • Are cea mai slabă defensivă din campionat, doar 27 de goluri marcate, 11 dintre ele fiind inscrise de atacantul Heenings, care insa nu a mai gasit golul de 6 meciuri.
 • Echipa probabila: Kastenmeier – Ayhan, Hoffmann, Suttner – Zimmermann, Morales, Stöger, Berisha, Thommy – Karaman, Hennings

Info Paderborn:

 • Este ultima in clasament cu doar 16 puncte din 25 de meciuri. Este foarte probabil sa retrogradaze in cazul unui rezultat negativ in aceasta partidă, astfel ca meciul din această seară se poate spune ca este decisiv pentru oaspeți.
 • Forma celor de la Paderborn este una foarte slaba, 5 înfrângeri si 1 egal in ultimele 6 meciuri având si cea mai slabă defensivă din campionat cu 54 de goluri primite.
 • Oaspeții au si ceva probleme importante de lot pentru acest meci, Antwi-Adjej, Mamba si Michel sunt indisponibili, in timp ce Kollins si Kilian sunt incerti, dar ar putea intra pe teren.
 • Echipa probabila: Zingerle – Jans, Strohdiek (c), Schonlau, Collins – Vasiliadis, Gjasula, Sabiri – Pröger, Srbeny, Holtmann

Info pronostic:

 • După cum va spuneam pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu combo oferit de Betano alcătuit din cornere si cartonașe.
 • In primul rând am ales sa mizez pe acest pariu, dat fiind faptul ca pentru cei de la Paderborn este un meci decisiv in vederea evitării retrogradarii. Astfel ar trebui sa forțeze pe partea ofensivă si sa producă un număr ridicat de cornere, iar jocul ar trebui sa fie unul agresiv pentru a nu-i lasa pe cei de la Dusseldorf sa isi creeze multe ocazii de gol.
 • Pe langa aceste aspecte, in ultimele meciuri Paderborn a avut: 5 cornere si 3 cartonase cu Koln, 8 cornere si 3 cartonașe cu Mainz, 1 corner si 3 cartonașe cu Bayern, 5 cornere si 2 cartonașe cu Hertha, 10 cornere si 3 cartonașe cu Schalke, 3 cornere si 5 cartonașe cu Wolfsburg, 6 cornere si 4 cartonașe cu Freiburg, 6 cornere si 4 cartonașe cu Leverkusen.
  Văzând aceste statisici tind sa cred ca biletul combo propus are sanse ridicate de reușită.

Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Cota 2