Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 24.02.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 24.02.2020

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit dintr-un singur meci de fotbal, confruntarea dintre Liverpool si West Ham, unde mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă.

  • Dupa înfrângerea cu 1-0 din deplasarea cu Atl. Madrid din Liga Campionilor, cei de la Liverpool revin in canpionat unde deja au titlul asigurat, fiind deja la 19 puncte distanță de Man. City.
  • De partea cealaltă West Ham se luptă sa scape de retrogradare si orice punct este important pentru “ciocănari”.
  • E drept ca Liverpool sa fie favorită, dar nu cred că chiar atat de categoric, fiindcă pana la urma cred ca va veni si in campionat acel rezultat negativ, mai ales in această perioadă cand are meciuri de Champions League.
  • Plus de asta, nici jucătorii nu cred ca vor mai forța atat de tare victoriile, astfel ca pe baza acestui principiu am ales un pronostic bazat pe șuturi pe poartă.
  • Cei de la betano le oferă celor de Liverpool o linie de 7.5 șuturi pe poartă, o linie puțin cam ridicată in opinia mea.
  • Si statistic vorbind, in ultimele 15 meciuri de exemplu Liverool a avut urmatoarele cifre la capitolul șuturi pe poartă:
    0 cu Atl. Madrid, 6 cu Norwich, 4 cu Shrewsbury, 9 cu Southampton, 5 in returul cu West Ham, 4 din nou cu Shrewsbury, 6 cu Wolves, 5 cu Man. United, 7 cu Tottenham, 5 cu Everton, 7 cu Sheffield, 3 din nou cu Wolves, 6 cu Leicester, 6 cu Flamengo si 6 cu Monterrey.
  • Vedem astfel ca in 14 din ultimele 15 meciuri, trupa lui Klopp nu a avut mai mult de 7 șuturi pe poartă. Pe acest lucru mizez si eu acum, cota fiind de 2 oferită de Betano.

Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2