Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 30.12.2019

Biletul zilei cota 2 de azi – 30.12.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din 3 meciuri de hochei, unde mizez pe 3 favorite ce ar trebui sa castige destul de lejer, biletul putând fi jucat la Unibet.

Info Lulea vs Leksands – Suedia

Favorita certa, Lulea a reusit in runda anterioara sa treaca cu 3-2 de Farjestads. A fost o deplsare grea, dar pana la urma a iesit cu capul sus. A fost al doilea succes identic, dupa acel rezultat si in compania Frolundei. Drept urmare, a ramas acolo unde a fost si in runda anterioara. Chiar mai mult, s-a distantat in clasament.

Lulea a reusit sa ramana lider in acest moment si dupa 28 de etape are 57 de puncte stranse. Patru mai multe decat Frolunda, echipa care se afla pe locul secund. Intre ele se da batalia pentru titlu, cel putin conform cotelor listate de agentiile de pariuri.

Lulea a reusit sa joace la cel mai inalt nivel in cele doua meciuri directe cu Leksands din sezonul 2019/20.
4-3 a fost in meciul cand a evoluat acasa si 5-0 pe terenul celor de la Leksands.
Astfel ca ma astept ca si in acest meci sa câștige inclusiv prelungiri la o cota de 1.23 oferită de Unibet.

Info Karpat vs KalPa – Finlanda

Favorita certa in acest meci, Karpat este solitul zilei daca privim cotele agentiilor de pariuri pentru aceasta etapa. Vine dupa un meci destul de bun, o victorie la scor pe teren propriu. Aceasta a trecut cu 5-3 de Pelicans, tot in urma unei confruntari care s-a disputat la Oulu, locul unde-si joaca meciurile de acasa.
Astfel, a ramas pe primul loc in clasament, cu 77 de puncte, cu opt lungimi peste Tappara, ocupanta locului secund.

In tur a fost 7-1 pentru Karpat, tot in urma unei confruntari care s-a jucat la Oulu. Cred ca diferenta este reala intre cele doua. Drept urmare, voi miza si eu pe acelasi deznodamant, respectiv un succes al gazdelor inclusiv in prelungiri la o cota de 1.22 oferita de Unibet.

Info Munchen vs Krefeld – Germania

Favorita zilei in runda a 33-a din DEL, Munchen a reusit in runda anterioara sa obtina victoria. A fost pentru a cincea oara consecutiv cand ea reuseste sa-si depaseasca rivala. Atunci s-a impuos lejer,5 -1 pe terenul celor de la Nurnberg, demonstrand adevarata valoare dintre ele. Astfel, a egalat-o la numarul de goluri inscrise pe Straubing, devenind cea mai buna marcatore din DEL.

Inca lider in Germania, Munchen are 74 de puncte, unsprezece mai multe decat Straubing, principala ei urmaritoare. Totodata, avantajul de a juca acasa a fost aproape mereu atins. In 15 meciuri jucate pe Olympia Eishalle, Red Bull a pus in dreptul ei 12 victorii, doua infrangeri venite in prelungiri si o inrangere in timpul regulamentar.

De doua ori s-au intalnit in acest sezon si de fiecare Krefeld Penguins a fost invinsa destul de usor. 2-1 si 8-5 a fost scorul in favoarea celor de la Red Bull Munchen. Intr-adevar, formatia gazda este net superioara si cred ca o sa se vada asta si pe terenul de joc. Drept urmare, la finalul meciului astept sa vedem un joc suficient de bun facut de gazde, care sa se impuna lejer, cota fiind de 1.20 oferita de Unibet.

Biletul zilei cota 2 se poate juca la Unibet. Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de 300 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Cota 2