Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 9.01.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 9.01.2020

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit dintr-un singur meci, unul de volei, confruntarea feminină dintre Thailanda si Australia, unde vom miza pe totalul de puncte.

Am ales sa mizez pe acest meci si pe acest pronostic deoarece cosider ca este un value-bet.
Thailanda cred ca este supra-evaluată in acest meci, iar prin linia oferită de 120.5 puncte in meci, Betano consideră ca thailandezele vor câștiga detașat acest meci.

Totuși, echipa Australiei de volei feminin a evoluat in ultimul an si are in componența jucătoare mult mai valoroase decât in anii trecuti.
Pe de cealaltă parte, deși Tailanda cel mai probabil va castiga cu 3-0 acest meci, nu cred ca va forța o victorie categorică astfel încât sa avem sub 120.5 puncte in meci.

Statistic vorbind, in ultimele 20 de meciuri jucate de Thailanda, din 2019 si pana in prezent, in doar 2 meciuri Tailanda a reușit sa castige atat de categoric incat sa nu se depășească această linie. Acele meciuri au fost cu echipa Indoneziei si Noua Zeelanda, echipe mai slabe decât Australia.

Intr-un meci direct jucat intre cele 2 echipe, in anul 2018, Thailanda la fel de favorită fiind a castigat cu 3-0, dar am avut un total de puncte 129 de puncte.

In concluzie, pronsoticul oferit este peste 120.5 puncte in meci, la o cota de 1.95 oferita de Betano.

Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano. Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2