Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 01.05.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 01.05.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din 3 meciuri, 2 din fotbal: Barcelona-Liverpool; Rennes-Monaco; si unul din tenis: Sarkissian – Young.

1. Barcelona – Liverpool

Barcelona – Liverpool reprezinta un derby ce avea loc in finala oricand. De aceasta data inclin spre catalani, carora le merge perfect tot. Acestia vin dupa sarbatoarea titlului iar increderea este maxima. De partea cealalta, Liverpool are inca stresul titlului, asteptand o minune pentru a o devansa pe Manchester City. E greu de crezut ca elevii lui Klopp pot rezista unui Messi aflat in forma, mai ales ca au si cateva mici probleme de lot. Se anunta ca Fabinho si Firminio sunt incerti pentru partida de diseara, iar Lallana si Oxlade sunt indisponibili.

Poti opta si pentru un gol in meci in FC Barcelona – Liverpool, iar cota este una incredibila in promotia noastra. Cei care vor opta pentru aceasta promotie au sansa de a obtine cu risc minim un freebet de 150 de ron (miza se returneaza cash).

PARIAZA ACUM COTA 4 SI INCASEAZA BONUSUL>>>

2. Rennes – Monaco

In ciuda unor prestatii slabe ale celor doua echipe, Rennes vs Monaco ma astept sa fie un meci spectaculos. Spun asta pentru ca sunt doua echipe care joaca ofensiv, s-a vazut asta si in acest sezon. De altfel, ultimele lor cinci infruntari directe s-au terminat cu ambele marcheaza. In actuala stagiune s-au intalnit atat in turul campionatului, cat si in Cupa Ligii.

3. Sarkissian – Young

Donald Young este mult superior compatriotului sau, din toate punctele de vedere: la serviciu, la retur, la schimburile lungi dar si la deplasarea in teren. Acesta a facut semifinale luna trecută la Monterrey. Pe langa aceasta performanta, el mai are anul aceasta o semifinală la Newport.
Sarkissian are doar 2 victorii la nivel Challenger anul acesta, el preferând sa joace mai mult la turnee ITF.
Sarkissian nu cred ca ii poate pune probleme lui Young asa ca voi miza pe victoria lui Donald.

Joacă biletul zilei cota 2 la Betano si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

Click aici!

CITESTE SI

More in Cota 2