Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 08.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob 08.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din 3 meciuri de tenis, printre care se regaseste si un pronostic pentru Simona Halep, care sperăm sa castige acest meci.

1. Barbora Strycova – Simona Halep

  • De patru ori s-a mai jucat Barbora Strycova vs Simona Halep, de fiecare data sportiva din Romania s-a impus fara sa piarda set, s-a intamplat si la editia din 2016 a Indian Wells. Motivata de dorinta a-si recapata prima pozitie la finalul acestui turneu, ma astept ca jocul Simonei sa fie unul la nivel inalt si sa se vada diferenta din clasamentul WTA, unde Halep este a doua, iar Strycova ocupa locul 50.

2. Tatjana Maria – Ashleigh Barty

  • Australianca practica un tenis foarte bun si constant, are doar 3 înfrângeri in acest an cu tenismene de top ( de 2 ori cu Kvitova si o data cu Kerber ) si 11 victorii. A ajuns finală la Sydney si in sferturi la Australina Open, forma sa de joc fiind una foarte bună. Tatjana Maria este in prima suta mondială ( 69 WTA ) dar nu are mari performanțe in carieră, aproape de fiecare data cand a întâlnit o jucătoare de top a pierdut meciul. La fel s-a intamplat si in cele 3 meciuri directe cu Barty, in care le-a pierdut pe toate.

3. Sasnovich – Kozlova

  • Sasnovich este si ea una din tenismenele constante din circuitul feminin, ce isi păstrează balzura de favorită si isi câștigă meciurile cu jucătoarele mai putin cotate decat ea. Anul acesta a avut semifinala la Sydeny si tur 3 la Australian Open si ma astept ca astazi sa treaca de adversara sa. Kozlova vine din calificări, unde a trebuit sa castige 3 meciuri pentru a ajunge si aici si cred oboseala isi va spune putin cuvântul pentru ea si ma astept sa cedeze cel putin un set in acest meci.

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

CITESTE SI

More in Cota 2