Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 15.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob 15.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din două meciuri, unul din fotbal: Monchengladbach vs. Freiburg si unul din tenis: Svitolina vs. Bianca Andreescu.

1. Monchengladbach – Freiburg

  • Vineri seara, de la ora 21:30, pe “Borussia Park” se va desfasura primul duel al rundei cu numarul 26 din Bundesliga, Monchengladbach vs Freiburg.
    Gazdele joaca bine pe teren propriu, chiar daca a avut 3 înfrângeri consecutive, acum este timpul pentru un rezultat pozitiv, contra celor de la Freiburg, care nu excelează deloc in deplasare. Avem o dispută intre 2 echipe care atunci cand au jucat ne-au oferit si multe goluri, de aceea consider ca vom avea si minim 2 goluri in meci.

2. Svitolina – Bianca Andreescu

  • Canadianca de origine romana continua seria exceptionala din acest inceput de an, reusind la Indian Wells unul dintre cele mai solide turnee din cariera. Ajunsă in semifinale, o va intalni in aceasta faza pe Elina Svitolina, aflata si ea intr-o forma foarte buna.
    Avand in vedere forma buna a celor 2 jucătoare, mizez pe un meci echilibrat, unde foarte probabil am putea avea si 3 seturi. Pariul de peste 19.5 game-uri in meci consider ca este unul cu sanse ridicate de reușită.

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2