Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 15.04.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 15.04.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din 2 meciuri, unul din fotbal: Watford vs. Arsenal; si unul din tenis: Dzumhur vs. Cecchinato.

1. Watford – Arsenal 

Astazi ma astept la o partida spectaculoasa intre Watford si Arsenal. Gazdele joacă foarte bine pe teren propriu acolo unde in acest sezon a marcat gol celor de la Man. City, Chelsea, Man. United si Tottenham, in fața acestia chiar câștigând.

De partea cealalta, Arsenal se lupta pentru locul 4, care poate duce in UEFA Champions League. Aceștia ne-au oferit in acest sezon multe goluri, datorită ofensivei foarte puternice. Niciuna nu se va multumi cu o remiza astazi, asadar e posibil sa vedem o ofensiva totala.

Si in meciurile directe am avut parte de goluri, 4 din ultimele 7 meciuri directe ambele echipe au marcat.

Recomandarea mea pentru acest meci este “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.47 oferita de cei de la Betano.

2. Dzumhur – Cecchinato 

Meci din cadrul turneul pe zgură de la Monte Carlo. Dzumhur este un tenismen bun, dar anul acesta traversează o perioadă foarte slabă. Are 3 victorii si 8 înfrângeri, iar acesta este primul sau meci pe zgură din 2019.

De partea cealaltă Cecchinato s-a remarcat in tenis de anul trecut, cand a reușit performanțe notabile pe zgură, o suprafață unde stăpânește foarte bine jocul si unde este greu de învins. Italianul a câștigat deja un trofeu pe zgură anul acesta, la Buenos Aires, acolo unde a invins jucatori precum Pella si Schwartzman si ei zguristi foarte buni.

Pe suprafața rosie cei 2 s-au întâlnit de 3 ori până acum, toate meciurile fiind câștigate in minimul de seturi de Cecchinato.

Recomandarea mea pentru acest meci este Cecchinato câștigă, la o cota de 1.30 oferita de Betano.

Joacă biletul zilei cota 2 la Betano si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

Click aici!

More in Cota 2