Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din Uefa Champions League – 13.03.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din Uefa Champions League – 13.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi are in prim-plan cele 2 meciuri de astăzi din Champions League: Barcelona vs. Lyon si Bayern Munchen vs. Liverpool.

1. Barcelona – Lyon

  • Miercuri 13.03.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Barcelona – Lyon, din cadrul optimilor de finala din UEFA Champions League.
    Lyon reprezinta o echipa incomoda pentru majoritatea formatiilor mari, insa evolutiile bune ale acestora au fost mai mereu in fata propriilor suporteri. In deplasare, Lyon nu a mai castigat din 7 Februarie, atunci cand o invingea pe Guingamp in Cupa Frantei, iar in ultima perioada a pierdut pe terenul unor echipe modeste, precum Nice sau AS Monaco. De partea cealalta, Barcelona reprezinta o adevarata forta pe tere propriu, dovada fiind acel 6-1 cu Sevilla din Cupa Spaniei. Ma astept la un duel dominat in intregime de catalani si la o victorie fara emotii.

Barcelona - Rayo Vallecano

2. Bayern Munchen  – Liverpool
  • Miercuri 13.03.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Bayern – Liverpool, din cadrul optimilor de finala din UEFA Champions League.
    Desi meciul din tur s-a terminat 0-0, un meci in care ambele echipe au jucat prudent, astăzi cred ca vom avea cu totul alt scenariu. Un scenariu pe care ni-l dormi cu totii, in care sa vedem spectacol si multe goluri. Tot ceea ce trebuie este un gol venit repede, pentru ca jocul sa se deschida. Consider ca se poate intampla asta deoarece avem 2 echipe foarte ofensive, asa ca voi merge pe pronosticul ambele echipe marcheaza.

rezultat final in Bayern Munchen - Liverpool

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2