Connect with us

Cota 2

Biletul Zilei cota 2 din Uefa Champions League – 12.03.2019

Cota 2

Biletul Zilei cota 2 din Uefa Champions League – 12.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi are in prim plan cele doua meciuri din Uefa Champions League: Manchester City vs. Schalke si Juventus vs. Atletico Madrid.

1. Manchester City – Schalke 

  • Marti seara, de la ora 22:00, pe “Etihad Stadium” are loc Manchester City vs Schalke, mansa retur din optimile Champions League. In prima partida a fost 3-2 in favoarea campioanei Angliei.
    Vom miza pe under 3.5 cornere Schalke in acest meci deoarece oaspetii de astazi nu sunt o echipa care sa obțină multe cornere. Acestia au o medie de aproximativ 3 cornere pe meci ceea ce este foarte putin. In 5 din ultimele 8 meciuri germanii nu au avut mai mult de 3 cornere.
    De cealalta parte, Man. City este o echipa care nu da aproape nici o sansa adversarilor sa aibe multe cornere. Adversarii „cetățenilor” au de regula intre 1 si 3 cornere pe meci, uneori chiar nici un corner. Acest lucru se datorează faptului ca posesia celor de la City este una zdrobitoare, iar adversarii nu au foarte multe sanse de atac.

2. Juventus – Atletico Madrid

  • Marti seara, 12 martie, de la ora 22:00, pe “Allianz Stadium” are loc Juventus vs Atletico Madrid, returul optimilor de finala ale Champions League. Se pleaca de la 2-0 pentru madrileni, dar aceasta calificare inca nu este jucata fiindca Juventus este capabilă sa revina de la acest scor.
    Vorbim despre o campioana veritabila si o echipa care era printre favoritele la Champions League, iar jucand acasa, astept ca Max Allegri sa le transmita jucatorilor suficient de multa incredere pentru a rezona si as lua in calcul o rasturnare de situatie. Ronaldo cunoaste bine stilul de joc al lui Atletico, portughezul a inscris 22 de goluri in 33 de meciuri contra madrilenilor dar totusi nu vom merge pe o victorie a gazdelor ci vom miza tot pe cornere. 3 cornere in prima repriză pentru Juventus consider ca este un pariu realizabil, avand in vedere ca acestia sunt nevoiți sa atace si sa puna presiune pe adversari inca din startul partidei, fapt ce cu siguranta ne va aduce si cornere.

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2