Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din tenis – 04.01.2020

Biletul zilei cota 2 din tenis – 04.01.2020

Echipa Gnttips va propune din nou o cota 2 din tenis. Dupa biletul câștigator de ieri, astăzi mizăm din nou pe tenis, unde îi avem in prim plan pe Djokovic si Cilic.

1. Djokovic – Kevin Anderson

Djokovic porneste clar favorit in fata sud-africanului Anderson, care nu a mai jucat un meci de aproape sase luni, ultimul sau meci fiind in luna Iulie, la Wimbledon. A participat doar la 5 turnee in 2019 inainte ca acesta sa se opereze la genunchi, in Septembrie.
Djokovic se pregateste de Australian Open, turneu unde a demonstrat de foarte multe ori ca se simte foarte bine. Vine dupa un turneu demonstrativ jucat la Mubadala, unde a disputat 2 meciuri ( cu Tsitsipas si Khachanov).

Nu cred ca Anderson poate face fata ritmului impus de sarb avand in vedere lunga perioada de inactivitate a acestuia si cred ca sarbul se va impune in minimum de seturi.

Pronostic: Djokovic – Anderson Scor corect 2-0 la seturi.
2. Cilic – Dennis Novak

Marin Cilic are un meci aparent ușor în fața lui Dennis Novak, însă Cilic a părut că nu este in apele sale în ultimul an. Oscilații destul de mari, dar totuși valoarea este mult peste cea a austriacului.

Ambii servesc bine, dar nivelul superior al croatului in momentele decisive ar trebui sa se vada in acest meci.

Nu neg, austriacul a crescut mult insa Marin Cilic rămâne la urma urmei un campion, fost câștigator de US Open și asta spune multe. Merg si pe feeling si cred că Marin Cilic se va impune aici.

Pronostic: Cilic câștigă meciul
Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primesti un bonus de 500 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Cota 2