Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din tenis – 05.01.2020

Biletul zilei cota 2 din tenis – 05.01.2020

Echipa Gnttips va propune din nou o cota 2 din tenis. Avem 2 bilete câștigătoare din tot atâtea propose iar astăzi continuăm cu 2 meciuri extrem de interesante: Medvevev vs. Isner si Zverev vs. Tsitsipas.

1. Medvedev – Isner

Cu un an 2019 fabulos în spate, rusul este unul din jucătorii de urmărit în acest sezon. Are in față un Isner rigid care are o singura armă puternica, serviciul. E drept, ocazional, lovește mingea pe retur destul de bine pe serviciul doi al adversarului însă asta se întâmplă destul de rar. Nu cred ca Medvedev își poate piarde serviciul. Impotriva unui Isner ce este foarte slab la retur. Sau dacă și-l pierde, sa o facă maxim o singură dată, atât.

Mergem pe mana jucătorului care este mai valoros la această oră, cu un joc complet și care ar trebui, teoretic, sa se impună aici.

Pronostic: Medvevev câștigă 
2. Zverev – Tsitsipas 

Duminică, nu înainte de ora 11, ne așteaptă un duel foarte interesant între Zverev și Tsitsipas. Amândoi vin după 2 înfrângeri în primul meci din actuala ediție de ATP Cup, Zverev a pierdut cu De Minaur, acuzand o ușoară oboseala fizica, în timp ce Tsitsipas a pierdut în fata lui Shapovalov după 2 tiebreak-uri extrem de disputate.

Cred ca amândoi își vor dori victoria, vor dori sa demonstreze multe în acest meci, de aceea consider ca ne așteaptă un duel foarte disputat și interesant, motiv pentru care am ales sa ma bazez pe over 20.5 game-uri în meci.

Un alt motiv pentru care am ales acest pronostic este serviciul celor 2 jucători, un serviciu destul de consistent, amândoi avânt un procentaj de peste 75% la puncte câștigate cu primul serviciu.

Pronostic: Peste 20.5 game-uri

Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de 500 RON la prima depunere! 

 

CITESTE SI

More in Cota 2