Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Ponturi pariuri Australian Open – Biletul zilei cota 2 din tenis

Favoriti Australian Open 2020

Ponturi pariuri Australian Open – Biletul zilei cota 2 din tenis 20.01.2020

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din 2 ponturi pariuri tenis de la Australian Open, Scwartzman vs. Harris si Struff vs. Djokivic.

1. Scwartzman – Harris

 • Argentinianul a avut anul trecut un sezon neașteptat de bun, mai ales pe suprafațele dure, unde de regula nu excela deloc.
  Cu o statistică de 42 de victorii si 26 de infrangeri, a terminat anul 2019 pe locul 14 ATP, loc pe care se află si in acest moment.
  A reusit sa castige si un titlu ATP in Mexic la Los Cambos, primul sau titlu important pe hard din carieră.
  In acest an “piticul” de doar 170 cm înălțime nu a mai aratat aceeași pofta de joc si a inceput destul de modest, reușind doar o victorie din 4 meciuri.
 • De cealaltă parte, sud-africanul Harris a inceput anul 2020 mult mai bine aflandu-se intr-o dispoziție de joc pe care nu a mai avut-o pana acum in cariera.
  Are 7 victorii si 3 înfrângeri anul acesta si vine la AO, dupa finala pierdută împotriva lui Rublev la Adelaide.
  Ascensiunea tânărului de 22 de ani a inceput se fapt de anul trecut, cand cu o statistică de 41 de victorii si 31 de infrangeri a uract de pe locul 127 ATP, pana pe locul 91.
 • Deși argentinianul este favorit cert in acest meci, tind sa cred ca nu va avea un meci deloc ușor precum o indică cotele. Sud-africanul cu o înălțime de 192 cm are un servciu foarte bun si nu cred ca si-l va pierde de foarte multe ori.
  Văzând si forma de moment a ambilor tenismeni, merg pe ideea ca Harris nu va pierde la mai mult de 7 game-uri, cota fiind de 1.47 oferita de Betano.

2. Struff – Djokovic

 • Sârbul este favorit clar in acest meci, atribuindu-i-se o cota de 1.01 la victorie.
  Totuși, deși victoria pare asigurată pentru Nole, germanul Struff nu este un jucător deloc rău.
  Mai ales pe serviciu, acesta in opinia mea este in top 15 cei mai buni jucători la serviciu.
  Siguranta la serviciu a germanului, care servește puternic si bine plasat , este premisa care m-a facut sa mizez pe acest pronostic.
  Neamțul se află momentan pe locul 37 ATP si se menține in top 100 din anul 2014.
 • De celălalta parte, Djokovic nu are nevoie de prea multa prezentare.
  Se afla momentan pe locul 2 ATP si pornește in cursa pentru cucerirea unui nou trofeu la Openul Australian, unde a castigat deja de 7 ori.
  Este neînvins in acest an, are 6 victorii obținute la ATP Cup si pornește favorit sa câștige din nou un titlu aici in Australia.
 • Ideea este simplă, deși probabil Djokovic va câștiga fără prea mari emoții, eu tind sa cred ca o va face foarte detașat.
  Spun asta pentru ca am incredere in serviciul lui Struff si cred ca poate câștiga 7 game-uri in acest meci.
  Spun 7 game-uri pentru ca pariul pe care voi miza este “peste 24.5 game-uri”, iar cu un scor de genul: 6-3, 6-2, 6-2 pentru sârb, pariul nostru va fi câștigător.
Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ti deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2