Connect with us

Cota 2

Biletul Zilei cota 2 din Uefa Europa League – 21.02.2019

Cota 2

Biletul Zilei cota 2 din Uefa Europa League – 21.02.2019

Joi 21.02.2019 avem parte de returul din Europa League, iar pentru biletul zilei cota 2 de astăzi am selectat 2 meciuri.

1. Arsenal – Bate Borisov

  • Arsenal este vazuta drept una din favoritele la trofeul Europa League, iar infrangerea din mansa tur nu i-a speriat prea mult pe fani. BATE reprezinta o echipa modesta, care a surprins pe toata lumea in mansa tur. Oaspetii sunt fara meciuri oficiale in ultimele luni, iar acest lucru se poate resimti in Anglia, acolo unde publicul va juca un rol cheie. Ma astept ca Arsenal sa se avante in atac inca din prima repriza, in incercarea de a intoarce scorul. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este calficare Arsenal.

2. Salzburg – Brugge

  • Salzburg a avut prima sansa inca de cand s-a aflat tintarul saisprezecimilor, asa cred ca se intampla si in momentul de fata, cu toate ca este nevoita sa revina de la 1-2. S-a demonstrat si in fazele grupelor ca terenul propriu este un loc unde putine echipe din Europa League o pot pune in dificultate pe Salzburg, cu atat mai mult Club Brugge, o formatie care face destul de multe greseli in plan defensiva si care ma astept sa fie aspru taxate de austrieci. Pronosticul oferit este 1 solist.

Joacă biletul zilei cota 2 la BETANO si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

Click aici pentru a deschide cont!

CITESTE SI

More in Cota 2