Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Biletul zilei de cota 2 22.06.2019

Copa America - Uruguay - Ecuador GnTTIPS

Biletul zilei de cota 2 22.06.2019

Biletul zilei de cota 2 22.06.2019. Marco Birlan aici; ne pregatim pentru ziua de Sambata cu doua partide destul de interesante si speram sa avem noroc.

Buna dimineata tuturor! Ce seara am avut, incredibil ce s-a intamplat ieri. Felicit inca odata baietii lui Radoi si ne pregatim de biletul zilei. Astazi mizam pe cele doua competitii ce ne-au adus profit in ultima perioada: EURO U21 si COPA AMERICA.

BOLIVIA – VENEZUELA

Bolivia este fara indoiala cea mai modesta nationala a acestei grupe. Cu 6 goluri incasate in primele 2 partide, ar fi un adevarat soc sa ii vedem pe bolivieni in sferturile de finala. E greu de crezut totusi cu o defensiva atat de subreda. De partea cealalta, Venezuela a scos maximum in duelurile cu Brazilia si Peru. Acestia s-au inchis perfect in defensiva si au obtinut doua remize albe pretioase. Acum, acestia stau la mana lor. Cu o victorie astazi, Venezuela este automat calificata in sferturile de finala, indiferent de celelalte rezultate. Calitate individuala exista la ei, tocmai de aceea merg pe victorie Venezuelei.

*** pentru cei nefamiliarizati cu Superbet, SC-2 este echivalentul 2, insa casa de pariuri ofera o cota marita pentru acest meci

BELGIA U21 – ITALIA U21

Ceea ce am vazut la Italia – Polonia nu se poate descrie in cuvinte. Un asalt timp de 90 de minute al italienilor si peste 20 de ocazii de gol. Rezultatul? 1-0 Polonia. Polonezii au tras cu dintii de golul marcat in prima repriza si au avut si o doza de noroc. Belgia insa nu e Italia si a demonstrat-o cu Spania si Polonia ca are brese in defensiva. Pentru Italia e totul sau nimic astazi, orice rezultat in afara de victorie scotandu-i din cartile calificarii. Cu un stadion plin in spate, ma astept ca gazdele EURO sa obtina victoria.

COTA 2.20 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

 

CITESTE SI

More in Cota 2