Connect with us

Cota 2

Biletul zilei de cota 2 29.06.2019

Biletul zilei de cota 2 29.06.2019

Biletul zilei de cota 2 29.06.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim ca de obicei de biletul zilei, format astazi dintr-un combo.

Trecem printr-o perioada foarte buna, cu 4 bilete castigate in ultimele 5 zile. Pentru astazi am pregatit un combo format din doua partide de la Cupa Africii si Copa America. Sper sa continuam seria de win-uri si in aceasta seara.

CAMERUN – GHANA

peste 1.5 goluri in meci

Camerun si Ghana sunt doua dintre cele mai potente echipe de la Cupa Africii, pe plan ofensiv. Acestia au debutat cu un 2-0 in fata celor din Guinea Bissau si ma astept sa forteze azi o noua victorie. De partea cealalta, Ghana ii are in atac pe fratii Ayew, amandoi reusind sa marcheze in primul duel. Defensiva ghanezilor insa nu e cea mai buna si tocmai de aceata mizez ca vom avea parte de goluri.

URUGUAY – PERU

Uruguay se califica

Uruguay e una din cele mai puternice echipe de la Copa America si vreau sa cred ca duelul cu Japonia a fost doar un accident. Cuplurile de fundasi centrali (Godin – Gimenez) si cel de atacanti (Suarez – Cavani) sunt fenomenale. De altfel, la mijloc exista jucatori precum Bentancur sau Valverde, asadar nu vad cum uruguayenii vor rata calificarea in semifinale.

sursa foto: sportbible.com

COTA 2.17 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

 

CITESTE SI

More in Cota 2