Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 10.01.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 10.01.2021

Biletul zilei din tenis – 10.01.2021 este format din 2 evenimente care au loc in SUA, la Delray Beach, turneu de pe urma caruia am castigat in ultimele 2 zile.

Biletul de astazi formeaza o cota de 1.93. Vom merge pe mana favoritilor, Tiafoe si Hurkacz pornesc cu prima sansa contra lui Fratangelo, respectiv Galan Riveiros.

Ponturi tenis Tiafoe vs. Fratangelo

PLASEAZA COTA 2 PE CORNERE DIN FOTBAL!

Hubert Hurkacz – Galan-Riveiros:

Astazi, in primul meci al zilei de la Delray Beach, polonezul Hurkacz joaca primul meci oficial al sezonului impotriva lui Galan Riveiros. Columbianul este la a doua partida aici, a trecut in turul precedent de Andrej Martin, in minimum de seturi.

Daca ma intrebati pe mine, victoria lui Galan cu jucatorul din Slovacia nu este relevanta. Martin este jucator de zgura si destul de inconstant, fara prea multe performante in ultimul timp. Ma bazez astazi pe victoria polonezului care, desi nu a jucat inca in acest an, incepe foarte bine cam in fiecare sezon. Se simte foarte bine in SUA si mai ales pe hard, suprafatele de aici fiind foarte rapide, lucru care il avatanjeaza clar pe polonezul de 1.96 m.

Din punctul meu de vedere, diferenta de valoare este clara si balanta inclina clar in favoarea polonezului. Acesta are deja destule meciuri la nivel ATP, victorii impotriva jucatorilor de top. Daca este concentrat astazi nu cred ca va avea probleme, sta destul la bine la retur iar serviciul columbianului lasa de dorit.

Frances Tiafoe vs. Bjorn Fratangelo:

De la ora 21:30, in al doilea meci al zilei de la Delray Beach, Tiafoe il intalneste pe Bjorn Fratangelo. Cei doi se intalnesc pentru a 5-a oara, Fratangelo conducand 3-1 la general. Un lucru important de mentionat aici: ultima intalnire dintre cei doi a avut loc in 2016, Tiafoe era abia la inceput de cariera.

Mizez astazi pe victoria lui Frances care, in opinia mea, este un mare talent al tenisului de astazi. Daca era ajutat mai mult din punct de vedere mental sunt sigur ca acesta era mult mai sus in acest moment. Din pacate, la fel ca majoritatea jucatorilor foarte talentati din circuit, este un jucator de moral, care “isi pierde capul” cum se zice, foarte repede.

In partida de astazi Fratangelo are o singura arma: serviciul. Daca nu va reusi sa serveasca cu primul serviciu la un nivel foarte ridicat, va avea mari probleme. Tiafoe dispune de un pachet formidabil de lovituri, cu ruperi de ritm in momentele importante ale jocului. Detine un serviciu foarte puternic si variat, perfect pe astfel de suprafete rapide.

Mizez cu incredere destul de ridicata pe victoria acestuia la minim 2 game-uri diferenta.

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE JUCA LA BETANO, CASA CU CEA MAI BUNA OFERA PE TENIS ! 

 

Biletul zilei din tenis 10.01.2021 la Betano

CITESTE SI

More in Biletul zilei