Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din Europa League – 14.03.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 din Europa League – 14.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astazi este alcătuit din două meciuri din Uefa Europa League: Salzburg vs. Napoli si Krasnodar vs. Valencia.

1. Salzburg – Napoli 

  • Joi 14.03.2019, incepand cu ora 19:55, va avea loc duelul Salzburg – Napoli, din cadrul optimilor de finala din UEFA Europa League.
    Salzburg reprezinta o echipa foarte buna pe teren propriu, care nu doar ca nu pierde in fata propriilor suporteri, ci primeste gol destul de rar, dar Napoli insa este o echipa redutabilă mai ales in atac. Ma astept ca austriecii sa se avante in ofensiva inca din primele minute, iar napoletanii sa isi incerce sansa pe contraatac. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este  “ambele echipe marcheaza ”, la o cota de 1.53 oferita de cei de la Unibet.

2. Krasnodar – Valencia

  • Joi 14.03.2019, incepand cu ora 19:55, va avea loc duelul Krasnodar – Valencia, din cadrul optimilor de finala din UEFA Europa League.
    Valencia se afla intr-o forma foarte buna, fiind fara infrangere din luna Ianuarie. De partea cealalta, Krasnodar este fara victorie intr-o partida oficiala in 2019, iar moralul jucatorilor este cu siguranta la pamant. Desi vor evolua in fata propriilor suporteri, e greu de crezut ca cei de la Krasnodar vor intaorce infrangerea de 2-1 din tur in fata unei echipe mult mai experimentate si valoroase. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este  ” Valencia se califică mai departe”, la o cota de 1.30 oferita de cei de la Unibet.

Joaca biletul zilei cota 2 la UNIBET si primesti un bonus de 250 RON la deschiderea contului.

Click aici!

CITESTE SI

More in Cota 2