Connect with us

Cota 2

Biletul zilei la pariuri cota 2 – sambata 23.02.2018

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei la pariuri cota 2   vineri 23.02.2018

Biletul zilei la pariuri cota 2 de vineri 23.02.2018 este alcătuit din 2 meciuri, unul din Olanda si unul din Portugalia. 

1. Utrecht – Excelsior 

  • Cele doua formatii vin dupa cate un succes in ultima runda, succes ce e posibil sa le fii ridicat moralul jucatorilor. De altfel, acestea au oferit mereu partide spectaculoase atunci cand s-au intalnit. In ultimele 6 dueluri ambele formatii reusind sa marcheze, iar total golurilor a fost mereu de minim 3. La un astfel de duel ma astept ca ambele sa forteze in ofensiva, iar golurile cu siguranta vor aparea. Acestea fiind spuse, evit sa optez pentru un solist astazi, iar pronosticul propus este peste 2.5 goluri.

2. Feirense – Moreirense 

  • Feirense reprezinta lanterna rosie a campionatului, echipa mai avand doar sanse matematice de a mai evita retrogradarea in acest sezon. Cu doar 14 puncte acumulate si 13 goluri inscrise in 22 de etape, e greu de crezut ca acestia pot pune probleme serioase astazi. De partea cealalta, Moreirense are sperante la locul 4 dupa ultimele rezultate. Ma astept ca oaspetii sa forteze in ofensiva astazi, in vederea unui rezultat pozitiv. Acestea fiind spuse, pronosticul propus este X2 

  CLICK AICI SA PARIEZI ACEST BILET >>> 

 

 

CITESTE SI

More in Cota 2