Connect with us

Cota 2

Biletul zilei la pariuri cota 2 – Luni 25.02.2018

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei la pariuri cota 2 

Luni – 25.02.2018

Biletul zilei la pariuri cota 2 de astăzi este alcătuită din 3 evenimente din fotbal, unde sperăm ca favoritele sa isi faca treaba astăzi. 

1. Benfica – Chaves

 • Diferenta dintre cele doua formati in aceasta seara este una imensa. Benfica reprezinta o candidata certa la titlu, in timp ce oaspetii incearca sa evite retrogradarea. De altfel, formele de moment se afla la poli diametrali opusi. Chaves reprezinta una din victimele favorite ale celor de la Benfica, acestia nereusind sa se impuna vreodata intr-un duel direct. Ma astept la o noua partida dominata in intregime de Benfica si la un festival de goluri. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este 1 & peste 1.5 goluri.

2. Copenhaga – Vendsyssel

 • Doar Copenhaga poate marca de multe ori pentru ca primeste vizita penultimei clasate.
  Ea are cel mai puternic atac din Superligaen, iar oaspetii au a 3-a cea mai slaba aparare.
  Trupa din capitala daneza a evoluat de 10 ori acasa si mereu s-a inscris de minim 3 ori.
  Vendsyssel vine dupa 2 deplasari in care s-a depasit bariera de 2 goluri.
  In tur scorul a fost 2-1, asadar si atunci am avut parte de 3 reusite.

3. Besiktas – Fenerbahce 

 • Ceva se intampla in cadrul clubului Fenerbahce si nu cred ca tine de conducere, iar in urma acestei situatii poate profita Besiktas. Pe langa faptul ca urmeaza sa se intalneasca pe un “Vodafone Arena”, stadion de cinci stele, avantajul gazdelor este ca trec printr-o forma buna si astept sa se vada lucrul asta si printr-o evolutie buna sa obtina toate punctele.

Daca inca nu aveti un cont la Betano, va invit sa deschideti unul acum ( click aici) si puteti incasa si bonusul de bun venit de 500 lei. Mult noroc!

CITESTE SI

More in Cota 2