Connect with us

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob – 09.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de la Alex Iacob 09.03.2019

Biletul zilei cota 2 de astazi este alcătuit din două meciuri: Dortmund vs. Stuttgart si Barcelona vs. Vallecano, unde ma astept ca favoritele sa se impună.

1. Dortmund – Stuttgart

  • E diferenta mare intre cele doua echipe, cred ca si o improvizatie daca face Lucien Favre, echipa sa tot castiga la fel cum s-a intamplat in tur. Atunci a fost 4-0 pentru Dortmund, cu atat mai mult acum, cand se revine pe “Signal Iduna Park”, acolo unde VFB n-a mai simtit gustul succesului de peste 12 ani. in alta ordine de idei, victoria gazdelor este o chestiune de timp si singura necunoscuta cred ca ramane cea a scorului si cum Stuttgart primeste usor goluri, tind sa merg pe cel putin trei goluri inscrise de catre echipa gazda, suficiente cat sa confere un succes lejer.

Ponturi fotbal Dortmund vs Stuttgart

2. Barcelona – Vallecano 

  • Sambata seara, cu incepere la ora 19:30, Camp Nou va gazdui Barcelona – Rayo Vallecano, partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din La Liga.
    Barcelona este o echipa mult mai puternica, de la care avem asteptari in aceasta infruntare, asa ca nu vad sa se întâmple vreo surpriza in acest meci.

Barcelona - Rayo Vallecano

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2