Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Biletul Zilei la pariuri cota 2 de la Alex Iacob – 10.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul Zilei la pariuri cota 2 de la Alex Iacob – 10.03.2019

Biletul zilei la pariuri cota 2 de astăzi este alcătuit din 2 meciuri: Fiorentina vs. Lazio, unde ma bazez pe cornere si Gent vs. Oostende, unde mizez pe victoria gazdelor.

1. Fiorentina – Lazio

  • Fiorentina – Lazio este cea mai importanta infruntare a acestei etape de Serie A, avand fluierul de start programat la ora 21:30, urmand sa se dispute pe Stadio Artemio Franchi.
    In teren se vor intalni doua echipe foarte ofensive, care au mare nevoie de puncte, asa ca nu ne putem astepta decat la un duel pe cinste, cu atacuri numeroase, in care spectacolul nu va lipsi. Mizez pe faptul ca Fiorentina va avea minim 5 cornere in acest meci, mai ales ca in ultimele 6 meciuri a atins această linie.

Fiorentina - Atalanta

2. Gent – Oostende

  • Gent este nevoita sa câștige acest meci pentru a ramane in cursa pentru intrarea in play-off, adica in primele 6 echipe. Gent se descurcă bine pe teren propriu, acolo unde in ultimele 4 partide a reușit sa le invinga pe Anderlecht si Standard Liege. Oostende nu a castigat nici un meci in acest an si traversează o perioadă dificilă avand in vedere ca antrenorul Verheyen a demisionat.
    Oaspeții nu au nici un obiectiv in joc si ma astept ca Gent sa câștige acest meci.

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2