Connect with us

Cota 2

Boxing day: Cota 2 din fotbal este pregatita 26.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Boxing day: Cota 2 din fotbal este pregatita 26.12.2019

Ziua de 26 decembrie este speciala in fotbalul britanic. Astazi se joaca ceea ce ei numesc Boxing day, iar pentru acest eveniment nu putea sa lipseasca cota 2.

In plus, astazi, de Boxing Day, avem si o oferta foarte buna de la agentia de pariuri online Betano, ce ne poate aduce un fullbet cadou de 50 ron. Mai mult decat, la Betano meciurile din Premier League programate azi au marja 0% pe piata rezultat final!

  • Intra in contul tau Betano, acceseaza sectiunea Misiuni, alege Boxing Day si apasa pe butonul albastru Incepe Misiunea

Pentru ca avem acest avantaj de partea noastra, putem sa ne gestionam altfel pariurile. Pentru astazi am decis ca ambele meciuri pe care le vom plasa pe cota 2 sa fie din Premier League.

In etapa cu numarul 19 gasim foarte multe meciuri interesante, insa le-am selectat pe cele in care cred ca vom foarte multe faze de poarta si cel mai probabil goluri ce ne pot aduce profit.

Cota 2 se bazeaza pe duelurile dintre Aston Villa si Norwich, dar si pe derby-ul dintre Leicester si Liverpool.

Aston Vila – Norwich

  • In primul duel, avem echipele din zona rosie a clasamentului, doua formatii ce au probleme foarte mari in defensiva.
  • Aston Villa a incasat pana in acest moment 33 de goluri, iar pe cealalta parte avem de-a face cu cea mai slaba aparare din Premier League. Trupa lui Daniel Farke a incasat 37 de goluri.
  • Ambele formatii au pierdut in ultima etapa de Premier League, asa ca victoria este foarte importanta pentru ca poate oferi speranta.

Leicester – Liverpool

  • Leicester a luat un avans extrem de important pentru Big Four, dupa o serie de rezultate pozitive.
  • Liverpool este o echipa ce a ajuns la maturitate si este greu de crezut in acest moment ca cineva mai poate sa ii opreasca din cursa pentru titlu.
  • Locul 1 vs Locul 2 in etapa cu numarul 19 din Premier League, etapa speciala de Boxing day. Ce poate sa fie mai frumos de atat, mai ales ca avem doua echipe care au oferit de fiecare data partida spectaculoase.

Plaseaza cota 2 si incaseaza 50 RON freebet – Nu uita de bonusul instant de 500 RON la prima depunere>>>

[kindred id=”57547″ event_id=”1005561158″]

CITESTE SI

More in Cota 2