Connect with us

Cota 2

Cota 2.00 din fotbal 06.08.2020

Cota 2 24.12.2020

Cota 2.00 din fotbal 06.08.2020

Salutare prieteni. Azi mergem pe stadionul lui Leverkusen, Bay-Arena de la ora 19.55 pentru a urmari meciul retur al romanului nostru Ianis Hagi.

Rangers

Echipa lui Steven Gerrard merge in Germania cu speranta ca poate remonta infrangerea cu 1-3 din tur. Rangers va alinia diseară cel mai probabil un sistem 4-2-3-1 cu Ryan Kent sau Alfredo Morales vârf înpins prin rotație in timpul jocului. Datorita scorului din tur , Rangers va trebui să atace asa ca cel mai probabil Hagi împreună cu linia mediana si cea de fund va încerca să lanseze pase in adancime catre atacantul echipei.

Leverkusen

Echipa antrenata de P.Bosz a terminat campionatul pe locul 5, dar a reusit sa ajunga pana in finala cupei contra lui Bayern Munchen, in fata careia a pierdut cu scorul de 4-2. Nemții joacă un fotbal de posesie plăcut ochiului cu multe faze de poarta,iar linia lor de fund practica in general iesirea la offside din aparare. Atacantii nemti au si ei ca punct slab surprinderea in pozitie de offside atunci când apărarea adversă practica acest joc,totuși Rangers in general nu apelează la ieșirea la offside asa ca nu cred ca vor avea mari probleme diseară la acest capitol.

În tur raportul la capitolul offside a fost surprinzator 0-0. Diseară astept un duel între apărarea lui Leverkusen si atacul lui Rangers unde cred ca vom asista la surprideri in pozitie neregulamentara.

Cota 2.00 din fotbal 06.08.2020

 

CITESTE SI

More in Cota 2