Connect with us

Cota 2

Cota 2.44 din fotbal 29.03.2023. Mizam doar pe Sansa Dubla

Cota 2.44 din fotbal 29.03.2023. Mizam doar pe Sansa Dubla

Astazi punem stop la biletul din cadrul proiectului #banidebuzunar si ne axam de pe cota de 2.44 plasat la Betano doar pe meciuri cu sansa dubla.

Borussia Monchengladbach II – SC Wiedenbruck > 1X

Gazdele parcurg o forma exceptionala in Regionalliga Vest, ocupand pozitia secunda cu 51 de puncte, fiind la 14 puncte de primul loc, Munster, ce duce in eselonul superior.

Borussia vine dupa 4 victorii consecutive, iar adversarul este unul modest. Wiedenbruck are o singura victorie in ultimele 5 jocuri, 3-2 cu lanterna rosie, Straelen.

Mizem pe victorie gazdele sau egal intr-un meci care arata destul de dezechilibrat la prima vedere.

Dumbarton – Forfar Athletic > 1X

Dumbarton are sanse reale la un titlu de campioana, fiind pe pozitia secunda, la doar 2 puncte de liderul Stirling. Adversarul de astazi nu pare sa fie o sperietoare, avand evolutii modeste in deplasari.

Ne putem astepta la o victorie din partea gazdelor care au o motivatie uriasa sa castige acest joc, statistica fiind de partea lor. 9 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri sunt rezultatele obtinute de Dumbarton pe teren propriu.

CD Barranquilla FC – Valledupar FC > X2

Valledupar are sansa sa profite de forma proasta a celor de la Barranquilla si sa se razbune dupa ce au pierdut acasa in meciul direct.

Valle vine dupa 3 victorii consecutive in esalonul secund din Columbia, in timp ce Barranquilla a venit cu o prima victorie dupa 6 infrangeri consecutive.

Ma astept la un meci echilbrat, dar in care, oaspetii au prima sansa la victorie.

More in Cota 2