Connect with us

Cota 2

Cota 2.58 din fotbal 14.03.2023

Cota 2.58 din fotbal 14.03.2023

Salutare tuturor prieteni! Pentru ca ieri nu am avut cota 2 din fotbal, am zis sa ma revansez si sa pregatesc o cota de 2.58 din fotbal. Desigur, am pregatit pentru biletul de astazi 3 evenimente pe care o sa le plasam pe Betano.

Dupa cum bine stiti, ieri am oferit doua bilete sub forma de recomandari pentru ca toata lumea sa se inspire. Biletul in cota 50 din fotbal este in joc in continuare, asa ca pe langa acel bilet, am decis sa pregatesc o cota mai mare. Putin mai jos o sa gasiti evenimentele pe care o sa ma bazez astazi. Daca va ofera si voua incredere va invit sa le plasati. Let’s go!

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ pentru toate conturile noi Betano!

Cota 3 din fotbal

Everton vs Manchester City

  • Manchester City are nevoie de victorie astazi pentru a fi in continuare in controlul campionatului si pentru a incepe meciul cu Real Madrid cu un moral ridicat.
  • Nu exista absente la Manchester City, insa Pep Guardiola este obligat sa modifice putin linia de start. Cel mai probabil nu va trimite in teren doar rezerve, insa cativa titulari se vor odihni pentru returul cu Real Madrid. Chiar si in aceste conditii, cred ca oaspetii se vor impune in aceasta confruntare.

AS Monaco vs Lille

  • Avem premisele unui meci clar de goluri pe „Stade Louis II”. Este un meci de 6 puncte pentru ambele formatii, aspect care cu siguranta va amplifica si mai mult sansele de a vedea spectacol astazi. Ofensiv cele doua formatii au fost la un nivel foarte ridicat in ultima vreme, iar „gg-ul” este un pronostic mai mult decat potrivit aici.
  • De mentionat ca in ultimele 3 dueluri am vazut goluri in ambele porti si cel putin 3 reusite. Totusi, am zis sa merg pe o varianta mai safe la o cota ce merita pusa pe biletele noastre.

Royal Union vs Genk

Cand cele doua echipe se intalnesc, spectacolul este unu garantat. Cel putin asa s-a intamplat in toate duelurile directe de la revenirea lui Royale Union pe prima scena a fotbalului belgian. Miza este una importanta pentru ambele formatii, aspect care cu sigurata va face ambele tabere sa dea totul pentru victorie astazi. Din acest motiv cred ca pronosticul de mai jos este unul plauzibil. Let’s go!


More in Cota 2